Oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz! Sprawdź

ATELIER SMAKU na parze


magazyn, Polska, 2012, 5 x 5

"ATELIER SMAKU na parze" to już dziesiąta seria programu Joli Słomy i Mirka Trymbulaka - projektantów mody, miłośników kuchni wegetariańskiej. Jest to opowieść o zdecydowanie najzdrowszej formie przyrządzania potraw.

Gotowanie na parze jest nie tylko zdrowe, ale też smaczne, łatwe i tanie. Taki sposób przygotowywania posiłków ma więcej zalet niż jakikolwiek inny. Jola i Mirek zaproponują, jak zawsze, wyborne potrawy, które można przyrządzić w mgnieniu oka, a ich oryginalnością zaskoczyć bliskich. W menu znajda się zarówno dania główne, jak i coś na słodko. Gospodarze upichcą takie rarytasy, jak lasagna z papierem ryżowym zamiast makaronu, warzywa w sosie sezamowym, pasztet z ciecierzycy i sernik z tofu na ciepło z sosem czekoladowym.

Jola Słoma i Mirek Trymbulak są wegetarianami, zajmują się projektowaniem mody. Są także autorami trzech książek kulinarnych: "Nakarmić duszę", "Ubrać duszę" i "Atelier Smaku". "ATELIER SMAKU'' jest zarejestrowanym znakiem towarowym R-218208.

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA