Oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz! Sprawdź


seria poradnikowa, Polska, 2011, 12 x 8

Jak sprawić, żeby beza była biała? Co zrobić, żeby rosół był idealnie klarowny? Dlaczego moje sosy często się "warzą"? Na te i wiele innych pytań odpowie znany i ceniony szef kuchni Adam Chrząstowski. Co raz więcej osób zaczyna traktować gotowanie jako sztukę, a nie tylko przygotowywanie posiłków.

Tradycyjny schabowy z ziemniakami już od dawna jest passé. Ludzie chcą próbować nowych potraw oraz smaków z całego świata. Dania mają być nie tylko smaczne, ale także pięknie przyrządzone i efektownie podane. Zabawy i eksperymenty w kuchni to powód do dumy, nawet gdy czasem coś się nie uda. Miłośnicy kulinariów szukają obecnie inspiracji nie tylko w tradycyjnych książkach kucharskich, ale także w programach telewizyjnych i internecie. Seria "Adam w sieci: patenty i triki" jest odpowiedzią na zapotrzebowania początkujących adeptów sztuki kulinarnej. Przed uruchomieniem cyklu zadano internautom pytania o ich kłopoty i problemy podczas gotowania, pieczenia i innych prac kuchennych. Program opiera się na dialogu z konkretną osobą zgłaszającą problem. W każdym odcinku Adam Chrząstowski cytuje pytanie i zwraca się bezpośrednio do osoby, która je zadała. Prowadzący pokaże, jak rozwiązać wszystkie problemy trapiące domowych szefów kuchni oraz jak być przygotowanym na niespodzianki, które mogą zdarzyć się w każdej chwili.

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!

Inne programy prowadzącego

OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA