Program TV

oglądaj również w

pon. 24.09

06:00

Jakubiak w sezonie

odc. 5, 30 min.,
magazyn, Polska, 2011, 30 min.
Prowadzący:
Tomasz Jakubiak

Tomasz Jakubiak według magazynu Malemen jest jednym z 30 mężczyzn przed trzydziestką, którzy zmienią świat. W swoim pierwszym kulinarnym programie postara się najpierw zmienić smaki Polaków i przekonać ich do rodzimych, sezonowych produktów.

Przejdz do strony programu

06:30

Ugotuj mi mamo! 2

odc. 8, 30 min.
sztuka kulinarna, Polska, 2015, 30 min.

07:00

Zielona rewolucja Marty Dymek 4

odc. 12, 30 min.,
seria poradnikowa, Polska, 2016, 30 min.

Wegańskie dania inspirowane kuchnią z różnych zakątków świata - Marta Dymek po raz czwarty udowodni, że potrawy oparte na roślinach są równie pyszne, jak te tradycyjne.

Przejdz do strony programu

07:30

Telesprzedaż

30 min.
zakupy, Polska, 30 min.

08:00

Zielona rewolucja Marty Dymek w Tajlandii

odc. 8, 30 min.,
seria dokumentalna, Polska, 2018, 30 min.
Prowadzący:
Marta Dymek

Tym razem znana blogerka Marta Dymek zabierze widzów w pełną kulinarnych przygód podróż do egzotycznej Tajlandii.

Przejdz do strony programu

08:30

Widelcem po mapie 2

odc. 2, 30 min.,
seria kulinarna, Polska, 2018, 30 min.
Prowadzący:
Aleksander Baron, Damian Kordas

Dwóch prowadzących, dwie osobowości - jedna kulinarna podróż po Polsce. Aleksander Baron i Damian Kordas w nowym sezonie programu "Widelcem po mapie" sprawdzą polecane przez widzów restauracje oraz zapytają kucharzy z całej Polski o sekrety ich przepisów.

Przejdz do strony programu

09:00

365 obiadów Mariety Mareckiej 5

odc. 7, 30 min.,
seria poradnikowa, Polska, 2018, 30 min.
Prowadzący:
Marieta Marecka

Zaskakujące i inspirujące, a co najważniejsze przemyślane i zdrowe - takie są nowe przepisy Mariety Mareckiej. Zawołana kucharka po raz piąty przedstawi widzom Kuchni+ szereg pomysłowych i prostych w przygotowaniu posiłków.

Przejdz do strony programu

09:30

Telesprzedaż

65 min.
zakupy, Polska, 65 min.

10:35

Jamie & Jimmy's Food Fight Club 4

odc. 3, 55 min.,
dokument, Wielka Brytania, 2015, 55 min.

11:30

Telesprzedaż

60 min.
zakupy, Polska, 60 min.

12:30

Skąd się bierze jedzenie?

odc. 3, 30 min.,
seria dokumentalna, Wielka Brytania, 2015, 30 min.

Skąd się bierze jedzenie i w jaki sposób powstają lądujące na naszych talerzach produkty? Autorzy tej serii dokumentalnej zaglądają za kulisy wielkiego żywieniowego biznesu.

Przejdz do strony programu

13:00

Skąd się bierze jedzenie?

odc. 4, 30 min.,
seria dokumentalna, Wielka Brytania, 2015, 30 min.

Skąd się bierze jedzenie i w jaki sposób powstają lądujące na naszych talerzach produkty? Autorzy tej serii dokumentalnej zaglądają za kulisy wielkiego żywieniowego biznesu.

Przejdz do strony programu

13:30

Top Chef 13

odc. 3, 60 min.,
reality show, USA, 2015, 60 min.

Wielka pasja do gotowania przyprawiona intensywnymi emocjami. Po raz trzynasty o tytuł Top Chefa powalczą najlepsi amerykańscy szefowie kuchni.

Przejdz do strony programu

14:30

Sarah Graham gotuje w Kapsztadzie

odc. 11, 30 min.,
seria kulinarna, RPA, 2012, 30 min.
Prowadzący:
Sarah Graham

Pełna pasji do gotowania blogerka udowadnia, że proste i smaczne potrawy mogą zacieśniać więzi, a przygotowanie dobrego posiłku wcale nie musi być skomplikowane.

Przejdz do strony programu

Trwa15:00

ABC GOTOWANIA 3

odc. 1, 30 min.
seria poradnikowa, Polska, 2014, 30 min.
Prowadzący:
Marieta Marecka

Marieta Marecka po raz trzeci przybliży widzom proste i smaczne potrawy, które każdy może przygotować w swoim domu. "ABC GOTOWANIA" to autorska produkcja Kuchni+ skierowana do początkujących miłośników gotowania. W krótki i przystępny sposób prezentuje interesujące i praktyczne porady, z którymi powinien zapoznać się każdy amator domowego kucharzenia. Program to wyjątkowy telewizyjny elementarz dla każdego, kto zaczyna przygodę z kuchnią.

Przejdz do strony programu

15:30

Jakubiak - z miłości do lokalności 2

odc. 6, 30 min.,
seria poradnikowa, Polska, 2017, 30 min.
Prowadzący:
Tomasz Jakubiak

Czym jest wołowina szmurowana? Jak zrobić cordon blue po polsku i jak upiec gugiel? Tomasz Jakubiak w drugiej serii "Jakubiak - z miłości do lokalności" odkrywa przed widzami nowe, zaskakujące smaki rodzimej kuchni.

Przejdz do strony programu

16:00

Na tropie nowych smaków: Skandynawia

odc. 3, 30 min.,
seria dokumentalna, Australia, 2016, 30 min.
Prowadzący:
Adam Liaw

Kontynuacja serii dokumentalnej, w której charyzmatyczny szef kuchni Adam Liaw tropi najlepsze smaki z całego świata. Po Japonii i Antypodach przyszedł czas na smakołyki z mroźnej Skandynawii.

Przejdz do strony programu

16:30

Na tropie nowych smaków: Skandynawia

odc. 4, 30 min.,
seria dokumentalna, Australia, 2016, 30 min.
Prowadzący:
Adam Liaw

Kontynuacja serii dokumentalnej, w której charyzmatyczny szef kuchni Adam Liaw tropi najlepsze smaki z całego świata. Po Japonii i Antypodach przyszedł czas na smakołyki z mroźnej Skandynawii.

Przejdz do strony programu

17:00

Jamie & Jimmy's Food Fight Club 4

odc. 4, 60 min.,
dokument, Wielka Brytania, 2015, 60 min.

18:00

Francuskie wędrówki Julie 4

odc. 5, 60 min.,
seria dokumentalna, Francja, 2016, 60 min.

To już czwarta odsłona kulinarnej podróży Julie Andrieu przez najpiękniejsze regiony Francji, obfitująca w malownicze krajobrazy, zaskakujące smaki i obezwładniające aromaty.

Przejdz do strony programu

19:00

Top Chef 11

odc. 16, 50 min.,
seria reality, USA, 2013, 50 min.

375 tysięcy dolarów to nie jest mała kwota. Po raz kolejny ręce po wygraną wyciągną znakomici amerykańscy szefowie kuchni. Kilkunastu uczestników stanie do walki o tytuł "Top Chef" w jedenastej edycji programu o tym samym tytule.

Przejdz do strony programu

19:50

Nordycka kuchnia Sary la Fountain

odc. 15, 25 min.,
sztuka kulinarna, USA, 2014, 25 min.

20:15

Anthony Bourdain: bez rezerwacji 7

odc. 8, 50 min.,
seria dokumentalna, USA, 2011, 50 min.
Prowadzący:
Anthony Bourdain

"Całe moje życie opiera się na kontrolowaniu tego, co dzieje się w kuchni. Podróżowanie i odkrywanie nowych smaków pozwala, aby wszystko, co z tym związane, po prostu się działo" - Anthony Bourdain - miłośnik podróży, smakosz i poszukiwacz przygód już po raz siódmy wyrusza w świat, by poznać smak ryzyka. Bo według niego zdrowe, przygotowywane w sterylnych warunkach potrawy są po prostu niesmaczne. Jedzenie, jak życie, musi zawierać w sobie element ryzyka.

Przejdz do strony programu

21:05

Ratujmy winorośl

60 min.,
film dokumentalny, Francja, 2017, 60 min.

Eksperci prognozują, że do 2100 roku temperatura na ziemi wzrośnie o 4° C. Rośliny, jedno ze źródeł naszego pożywienia, już od dawna odczuwają wpływ tej zmiany klimatu. Nie oszczędza ona także winorośli, co z kolei zagraża narodowemu napojowi Francji - winu. Jak je uratować?

Przejdz do strony programu

22:05

Maggie Beer w Japonii

55 min.,
film dokumentalny, Australia, 2017, 55 min.

Maggie Beer wyrusza w podróż do Japonii, aby przygotować ekscytującą ucztę dla swoich przyjaciół.

Przejdz do strony programu

23:00

Kulinarny pępek miasta 3

odc. 4, 60 min.,
seria dokumentalna, Włochy, 2017, 60 min.

Gdzie można zobaczyć i poznać prawdziwy charakter miasta? Targi miejskie przyciągają nas swoimi kolorami, zapachami, dźwiękami oraz bogactwem smaków. Różnorodność ludzi i produktów skłania tysiące turystów do odwiedzenia m.in. barcelońskiej La Rambli i znajdującej się tam hali targowej Mercat de la Boqueria.

Przejdz do strony programu

00:00

cook news

odc. 194, 5 min.,
magazyn, Polska, 2018, 5 min.

"cook news" to kulinarny program informacyjny na antenie Kuchni+. Będzie serwowany przez stację raz w tygodniu. W menu znajdą się informacje o wydarzeniach w świecie gastronomicznym i kulinarnym, premierach książek kulinarnych, nowych produktach spożywczych, gadżetach kulinarnych i sprzętach AGD.

Przejdz do strony programu

00:05

Słodycze - to proste!

odc. 4, 35 min.,
seria kulinarna, Wielka Brytania, 2014, 35 min.

Jak przygotować malinowe pianki, słone karmelki czy cynamonowe toffi? Pełna słodyczy seria kulinarna odkrywająca bogactwo brytyjskiego cukiernictwa.

Przejdz do strony programu

00:40

Sarah Graham gotuje w Kapsztadzie

odc. 10, 30 min.,
seria kulinarna, RPA, 2012, 30 min.
Prowadzący:
Sarah Graham

Pełna pasji do gotowania blogerka udowadnia, że proste i smaczne potrawy mogą zacieśniać więzi, a przygotowanie dobrego posiłku wcale nie musi być skomplikowane.

Przejdz do strony programu

01:10

Anthony Bourdain - miejsca nieznane 2

odc. 2, 50 min.,
seria dokumentalna, USA, 2013, 50 min.
Prowadzący:
Anthony Bourdain

Anthony'ego Bourdaina nie trzeba przedstawiać. To człowiek tak wyrazisty i jednocześnie otwarty, że programy z jego udziałem są wyjątkowo barwne. W tej serii odwiedza miejsca, o których prawdopodobnie słyszeliście lub nigdy Was nie interesowały. Oczywiście w każdym z nich Anthony sprawdzi, co ciekawego można zjeść.

Przejdz do strony programu

02:00

Jakubiak lokalnie 2

odc. 3, 30 min.,
magazyn, Polska, 2013, 30 min.
Prowadzący:
Tomasz Jakubiak

Tomek Jakubiak na nowo odkrywa smaki z różnych miejsc w Polsce i inspiruje się nimi w swojej kuchni. W nowym sezonie kucharz podróżuje po Polsce, szukając kulinarnych ciekawostek. Produkty lub potrawy charakterystyczne dla odwiedzanego miejsca są dla Tomka punktem wyjścia do pełnego pasji gotowania autorskich przepisów.

Przejdz do strony programu

02:30

David w Europie

odc. 1, 30 min.,
seria poradnikowa, Polska, 2013, 30 min.
Prowadzący:
David Gaboriaud

Kuchnia europejska to nie tylko spaghetti, sznycel, czy ryba z frytkami. Repertuar smaków i aromatów Europy jest znacznie bogatszy. W autorskiej produkcji kuchni+ jeden z najlepszych szefów kuchni młodego pokolenia David Gaboriaud zabiera widzów w podróż po europejskich stołach.

Przejdz do strony programu

03:00

Desery Dekera

odc. 3, 30 min.,
seria poradnikowa, Polska, 2016, 30 min.
Prowadzący:
Tomasz Deker

Nowa, autorska produkcja Kuchni+ stworzona z myślą o wielbicielach słodkości na najwyższym poziomie. Wybitny mistrz cukiernictwa Tomasz Deker wprowadzi widzów w wysublimowany świat deserów.

Przejdz do strony programu

03:30

Zielona rewolucja Marty Dymek 3

odc. 2, 30 min.,
seria poradnikowa, Polska, 2016, 30 min.
Prowadzący:
Marta Dymek

"Zielona rewolucja Marty Dymek" - program autorki popularnego wegańskiego bloga Jadłonomia oraz książki pod tym samym tytułem - już po raz trzeci zagości na antenie Kuchni+.

Przejdz do strony programu

04:00

Ugotuj mi mamo!

odc. 5, 30 min.
Program lifestyle'owy, Polska, 2014, 30 min.
Prowadzący:
Iwona Zasuwa

Każdy, kto ma dziecko, często staje od przed dylematem, co mu ugotować na obiad. A należy pamiętać, że nie może to być byle co. Z pomocą przychodzi Iwona Zasuwa w programie produkcji Kuchni+ "Ugotuj mi mamo!"

Przejdz do strony programu

04:30

365 obiadów Mariety Mareckiej

odc. 10, 30 min.,
seria kulinarna, Polska, 2016, 30 min.
Prowadzący:
Marieta Marecka

Skąd czerpać inspiracje na codzienne obiady? Z pomocą przychodzi Marieta Marecka, która w swoim nowym, autorskim programie zaprezentuje szereg pomysłowych i prostych w przygotowaniu posiłków.

Przejdz do strony programu

05:00

Czy na pewno umiesz gotować?

odc. 5, 30 min.,
program rozrywkowy, Polska, 2017, 30 min.

05:30

Czy na pewno umiesz gotować?

odc. 6, 30 min.,
program rozrywkowy, Polska, 2017, 30 min.

Organem właściwym w sprawach audiowizualnych jest Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji Skwer Ks. Kardynała Stefana Wyszyńskiego 9, 01-015 Warszawa tel. (22) 597-30-00; fax (22) 597-31-80 www.krrit.gov.pl

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE