oglądaj również przez internet
seria kulinarna, Polska, 2019, 10 x 25
Przeciętny Polak zjada prawie 80 kilogramów mięsa rocznie. Dla jednych to po prostu dużo jedzenia, a dla drugich - szerokie spektrum możliwości kulinarnych. Warto wiedzieć, jak je wykorzystać!
Nowa, dziesięcioodcinkowa seria "m jak mięso" to kompendium wiedzy o tym, jak kupować, gotować, piec, mielić, smażyć, a nawet podawać mięso na surowo. W kolejnych odcinkach widzowie odkryją wszystkie tajniki wieprzowiny, wołowiny, drobiu, a także podrobów i kiełbas. Każdy odcinek to trzy przepisy na dania tradycyjne i nowoczesne. Serię prowadzą Jurek Sobieniak i Andrzej Andrzejczak. To idealny duet, bo Jurek jest współwłaścicielem dwóch restauracji, a Andrzej konsultantem, który wspiera kulinarne projekty przy otwarciach.
PREMIERY: NIEDZIELE, GODZ. 13:00
Najbliższe emisje
- odc. 3 dziś, 17.01, godz. 13:30
- odc. 4 dziś, 17.01, godz. 14:00
- odc. 2 dziś, 17.01, godz. 20:30
- odc. 2 wtorek, 19.01, godz. 14:00
- odc. 2 wtorek, 19.01, godz. 21:45
oglądaj również przez internet
Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 129 innych kanałów? Pakiet Optimum+ w promocyjnej cenie! ZAMÓW ONLINE
Komentarze