Przepisy na świąteczne potrawy w Kuchni+

Aktualności kuchni+

Warszawa, 06.10.2017

Rewolucja wraca do kuchni. „Zielona rewolucja Marty Dymek 5” premierowo w Kuchni+
Czy swojska brukselka może stać się tajskim przysmakiem? W kuchni Marty ...

Warszawa, 25.09.2017

Wybierz się w podróż po smakach jesieni z Kuchnią+
Jesienią w Kuchni+ zagoszczą smaki i aromaty z najróżniejszych zakątków świata. ...

Warszawa, 14.03.2017

Wiosenny powiew inspiracji w Kuchni+, Domo+ i Planete+
Produkcje własne Kuchni+, Domo+ i Planete+ całkowicie odmienią tegoroczną wiosnę. Nową ...

Warszawa, 14.02.2017

Niecodzienne obiady na co dzień w drugim sezonie „365 obiadów Mariety Mareckiej”
Frittata z tego, co znajdziemy w lodówce, sorbet ananasowy z szampanem ...

Warszawa, 27.01.2017

Weź udział w konkursie i wystąp w hicie Kuchni+ „Zielona rewolucja Marty Dymek”
Marta Dymek, autorka popularnego bloga Jadłonomia, poszukuje 12 gości specjalnych do ...

Warszawa, 09.11.2016

Kuchnia+ celebruje 10. urodziny i zwraca uwagę na problem marnowania jedzenia
Przedstawiciele świata kulinariów, mody, filmu, muzyki, sportu i mediów licznie przybyli ...

Aktualności kulinarne

1 października 2012

Monin Cup

MONIN CUP to konkurs dla młodych profesjonalnych barmanów, którzy będą rywalizować w tworzeniu najlepszych receptur cocktaili przygotowanych w oparciu o produkty Monin.

Barmani zmierzą się ze sobą w dwóch kategoriach: bezalkoholowy "long drink" oraz "short drink" zawierający alkohol.


Eliminacje były przeprowadzane drogą internetową od 17 sierpnia i potrwają do 30 września. Konkurs ma charakter otwarty. Do finału przejdzie 25 barmanów którzy zmierzą się ze sobą 22 października 2012 roku w Warszawskim klubie Capitol.


Zawodnicy powalczą o bardzo atrakcyjne nagrody finansowe i rzeczowe. Główną nagrodą dla zwycięzcy rozgrywek jest wyjazd do Paryża jako reprezentanta Polski na światowy finał Ultimate MONIN CUP 2012!


Wydarzenie to ma na celu promowanie marki Monin, która obecnie uznawana jest za numer jeden na świecie na rynku syropów klasy Premium, likierów, sosów aromatycznych oraz puree owocowych. To zasługa 100 letniego doświadczenia oraz bogatej oferty - ponad 150 smaków sprzedawanych w 150 krajach na świecie. Do produkcji wyrobów Monin wybierane są wyłącznie wyselekcjonowane i najlepsze owoce, kwiaty, przyprawy, orzechy. To sprawia, że powstają zawsze wyjątkowej jakości produkty o niepowtarzalnym smaku, kolorze i zapachu.


Organizatorem konkursu jest wyłączny importer marki MONIN w Polsce - SCM Sp. z o.o.


więcej informacji: www.facebook.com/MoninPolska

powrót