Widelcem po mapie

Aktualności kuchni+

Warszawa, 06.10.2017

Rewolucja wraca do kuchni. „Zielona rewolucja Marty Dymek 5” premierowo w Kuchni+
Czy swojska brukselka może stać się tajskim przysmakiem? W kuchni Marty ...

Warszawa, 25.09.2017

Wybierz się w podróż po smakach jesieni z Kuchnią+
Jesienią w Kuchni+ zagoszczą smaki i aromaty z najróżniejszych zakątków świata. ...

Warszawa, 14.03.2017

Wiosenny powiew inspiracji w Kuchni+, Domo+ i Planete+
Produkcje własne Kuchni+, Domo+ i Planete+ całkowicie odmienią tegoroczną wiosnę. Nową ...

Warszawa, 14.02.2017

Niecodzienne obiady na co dzień w drugim sezonie „365 obiadów Mariety Mareckiej”
Frittata z tego, co znajdziemy w lodówce, sorbet ananasowy z szampanem ...

Warszawa, 27.01.2017

Weź udział w konkursie i wystąp w hicie Kuchni+ „Zielona rewolucja Marty Dymek”
Marta Dymek, autorka popularnego bloga Jadłonomia, poszukuje 12 gości specjalnych do ...

Warszawa, 09.11.2016

Kuchnia+ celebruje 10. urodziny i zwraca uwagę na problem marnowania jedzenia
Przedstawiciele świata kulinariów, mody, filmu, muzyki, sportu i mediów licznie przybyli ...

Aktualności kulinarne

16 czerwca 2014

Konferencja w Swołowie - Nie rzucaj mięsem

"Nie rzucaj mięsem" - pod tym hasłem od 22 do 24 czerwca br. odbędzie się Spotkanie Polskich Szefów Kuchni "Gotujemy ProNature", Swołowo 2014 na Pomorzu.

"Nie rzucaj mięsem" pod tym hasłem od 22 do 24 czerwca br. odbędzie się Spotkanie Polskich Szefów Kuchni "Gotujemy ProNature", Swołowo 2014 na Pomorzu. Jedną z atrakcji wydarzenia jest konferencja i panel dyskusyjny, na który organizatorzy zapraszają zainteresowanych gości.  (23.06.2014, godz. 16:00 - 18:00). Jeżeli będziecie w tym czasie na Pomorzu lub tam mieszkacie możecie odwiedzić nas i zabrać głos w dyskusji na temat "Etyki produktu w kuchni". W dyskusji wezmą udział m.in. szefowie kuchni (A.Wojda, A.Chrząstowski, A.Woźniak, A.Baron, M.Nowicki, Ł.Toczek, R.Niewiarowski, R.Trzópek, P.Oszczyk, T.Trąbski) oraz dziennikarze (m.in. Food & Friends , kuchnia+ , Food Service , JemRadio.pl; Radio Gdańsk S.A.) i wiele innych ciekawych osób.

Wszystkich chętnych prosimy o zapisy: [email protected]. Uwaga! Liczba miejsc ograniczona. Decyduje kolejność zgłoszeń.

Idea spotkania: Kontynuując działania w ramach projektu "Gotujemy Pronature" polscy szefowie kuchni spotykają się, aby w rodzimym gronie, na łonie natury dzielić się bezcennymi doświadczeniami związanymi z kuchnią polską, integrować się, współpracować i poznawać w nowym wymiarze. Inicjatorką akcji jest  Justyna Zdunek właścicielka restauracji Metamorfoza Gdańsk.

Więcej informacji: https://www.facebook.com/MetamorfozaPronature?ref=hl

powrót