Przepisy na świąteczne potrawy w Kuchni+

Aktualności kuchni+

Warszawa, 06.10.2017

Rewolucja wraca do kuchni. „Zielona rewolucja Marty Dymek 5” premierowo w Kuchni+
Czy swojska brukselka może stać się tajskim przysmakiem? W kuchni Marty ...

Warszawa, 25.09.2017

Wybierz się w podróż po smakach jesieni z Kuchnią+
Jesienią w Kuchni+ zagoszczą smaki i aromaty z najróżniejszych zakątków świata. ...

Warszawa, 14.03.2017

Wiosenny powiew inspiracji w Kuchni+, Domo+ i Planete+
Produkcje własne Kuchni+, Domo+ i Planete+ całkowicie odmienią tegoroczną wiosnę. Nową ...

Warszawa, 14.02.2017

Niecodzienne obiady na co dzień w drugim sezonie „365 obiadów Mariety Mareckiej”
Frittata z tego, co znajdziemy w lodówce, sorbet ananasowy z szampanem ...

Warszawa, 27.01.2017

Weź udział w konkursie i wystąp w hicie Kuchni+ „Zielona rewolucja Marty Dymek”
Marta Dymek, autorka popularnego bloga Jadłonomia, poszukuje 12 gości specjalnych do ...

Warszawa, 09.11.2016

Kuchnia+ celebruje 10. urodziny i zwraca uwagę na problem marnowania jedzenia
Przedstawiciele świata kulinariów, mody, filmu, muzyki, sportu i mediów licznie przybyli ...

Aktualności kulinarne

6 sierpnia 2014

5. edycja Food&Drink Festival

Miło nam zakomunikować, że już we wrześniu 2014 r. odbędzie się kolejna, 5. edycja Food&Drink Festival w Lublinie w Centrum Konferencyjno-Wystawienniczym Etiuda.

Tegoroczny Food&Drink Festival to konsekwencja oczekiwań branży gastronomicznej. Wzorem lat ubiegłych, gościem specjalnym będzie światowa osobowość kulinarna, specjalista w swojej branży. W dniach 10-11 września bieżącego roku będziemy gościć amerykańskiego szefa kuchni i właściciela Kor Food Innovation - Johna Csukora, który wspólnie z polskimi szefami kuchni pochyli się nad tematem polskiej wołowiny i jej obróbki termicznej.

Tegoroczna edycja będzie skupiać się wokół polskiej wołowiny sezonowanej i jej jakości, aspektów zdrowotnych oraz przygotowania finalnego.

John Csukor to wynalazca i propagator nowych trendów w sprzedaży produktów gastronomicznych oraz wprowadzania ich na rynek. Jedzenie traktuje jako część celebracji życia.

Jego styl pracy to: "myśl i smakuj" i właśnie to przyciąga wielu szefów kuchni, właścicieli restauracji i przedsiębiorców do Johna. Są to ludzie, którzy chcą coś zaskakującego i przekonywującego położyć na talerzu. Format wydarzenia jest dedykowany wyłącznie branży gastronomicznej.

Głównymi sponsorami cyklu spotkań ze światowej sławy autorytetami są: Sokołów S.A., Multivac Sp. z o.o. i Dora Metal a organizatorem imprezy Food&Drink Festival - Centrum Konferencyjno-Wystawiennicze Etiuda w Lublinie.

Zapisy oraz więcej szczegółów na stronie www.foodanddrink.pl. Wszystkich zwolenników pogłębiania wiedzy od najlepszych, serdecznie zapraszamy. Ilość miejsc ograniczona.

Kontakt: Edyta Żurowicz  -  tel. + 48 501 369 925

powrót