sprytna

kuchnia

ROZSTRZYGNIĘCIE KONKURSU

Nasz konkurs dobiegł końca! Jagna Niedzielska i Piotr Kucharski przygotowali, wypróbowali i ocenili 4 finałowe przepisy.
Zobacz, kto wygrał 20 000 złotych!

Finaliści

kurczak rozebrany do rosołu, zakochany w japońskim cieście z czarną perłą z soczewicy i ukiszoną marchwią
Mateusz, Tuszyn

kurczak rozebrany do rosołu, zakochany w japońskim cieście z czarną perłą z soczewicy i ukiszoną marchwią

1.Ugotowane w rosole udo z kurczaka oddzielić od kości, podzielić...

chrupiące kulki jaglane w aromatycznym bulionie grzybowym
Agnieszka, Stalowa Wola

chrupiące kulki jaglane w aromatycznym bulionie grzybowym

Bulion grzybowy: do garnka wlać wodę, dodać obrane z mięsa...

Sezamowy Pudding
Paulina, Poznań

Sezamowy Pudding

Do miski wbijamy dwa całe jajka i jedno żółtko, dodajemy...

Chlebek z ziemniakami i łodygami brokułu
Katarzyna, Ostrołęka

Chlebek z ziemniakami i łodygami brokułu

1. Do ziemniaków dodajemy drobno pokrojone łodygi brokułu, przesianą mąkę...

ostatnio
dodane przepisy

Zielone pierogi faszerowane ziemniaczanym puree z boczkiem w beszamelu
Konstancja

Zielone pierogi faszerowane ziemniaczanym puree z boczkiem w beszamelu

Leniwe brokułowe skąpane w palonym maśle z cytrynowym chrupnięciem
Joanna

Leniwe brokułowe skąpane w palonym maśle z cytrynowym chrupnięciem

Burger ziemniaczany w sałacie z chrupiącym boczkiem z dipem jogurtowo brokułowym
michalina

Burger ziemniaczany w sałacie z chrupiącym boczkiem z dipem jogurtowo brokułowym

Poznaj nasze
nowe programy

Śledź konkurs
w social media