oglądaj również w


W nowym, autorskim programie Kuchni+ "Jakubiak -z miłości do lokalności" Tomek Jakubiak zabierze widzów w niezwykłą, kulinarną podróż po Polsce i przedstawi im całą paletę produktów i smaków zakorzenionych w naszej kulturze. Jak powstaje kapusta kiszona z Charsznicy, sok z czarnego bzu, konfitury z zielonych pomidorów, kartacze czy bliny żmudzkie? Co niezwykłego mają w sobie kabanosy z Andrychowa i kamiennogórski ser pleśniowy? Tego wszystkiego dowiedzą się widzowie Kuchni+ z nowego programu z udziałem Tomka Jakubiaka. Sympatyczny prowadzący odkryje na nowo polskie produkty i zainspiruje się nimi przy tworzeniu ciekawych dań. Tym razem na wspólne gotowanie zaprosi on swoich widzów do niedużej, ale pełnej ciepła i bardzo klimatycznej kuchni.

Tomasz Jakubiak gotowaniem jest zafascynowany od najmłodszych lat. Kulinaria to jego żywioł, miłość i ogromna pasja. O jedzeniu potrafi opowiadać godzinami, okraszając historie właściwym sobie poczuciem humoru. Z oddaniem angażuje się w projekty edukacyjne adresowane do dzieci i młodzieży, prowadzi warsztaty i pokazy kulinarne, a także - dzięki pracy w telewizji - dużo podróżuje i poznaje kuchnie innych krajów.

Wszystkie serie tego programu obejrzysz na nc+

Zamów nc+

Najbliższe emisje

Więcej

oglądaj również w

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE