oglądaj również w nc+ GO


magazyn, Polska, 2013, 26

Tomek Jakubiak znany jest z tego, że na nowo odkrywa smaki z różnych miejsc w Polsce i inspiruje się nimi w swojej kuchni. Tym razem fani kucharza, poznają go w zupełnie wyjątkowych okolicznościach. W specjalnym odcinku poświęconym Bożemu Narodzeniu Tomek pokaże, że również w święta można pozwolić sobie na odrobinę kulinarnej fantazji.

W specjalnym, bożonarodzeniowym odcinku Tomek zaprezentuje m.in. jak przygotować pierożki gyoza ze szczupakiem w aromatycznym bulionie z pieczonych ryb. Nie zapomni także o miłośnikach innego mięsa przyrządzając świąteczną szynkę wieprzową, pieczoną ze skórą i podaną z konfiturą jabłkowo- żurawinową. Smakowicie zapowiada się również comber z jelenia długo pieczony. Oczywiście wszystko zostanie okraszone szczyptą niezwykłej osobowości prowadzącego. Tomasz Jakubiak to kucharz i dziennikarz kulinarny. Gospodarz popularnego programu "Jakubiak w sezonie" w telewizji kuchnia+. Gotowaniem zafascynowany od najmłodszych lat. To jego żywioł, miłość i pasja. Jest samozwańczym sarmatą XXI wieku. O jedzeniu potrafi opowiadać godzinami, okraszając historie właściwym sobie poczuciem humoru. Z oddaniem angażuje się w projekty edukacyjne adresowane do dzieci i młodzieży, prowadzi warsztaty i pokazy kulinarne, a także - dzięki pracy w telewizji - dużo podróżuje i poznaje kuchnie innych krajów.

Wszystkie serie tego programu obejrzysz na Platformie CANAL+

Zamów Platformę CANAL+

Najbliższe emisje

  • niedziela, 15.12, godz. 09:00
  • poniedziałek, 16.12, godz. 13:00
  • wtorek, 17.12, godz. 23:20
  • środa, 18.12, godz. 08:00
  • piątek, 20.12, godz. 14:00
  • sobota, 21.12, godz. 08:00
  • niedziela, 22.12, godz. 17:40

Więcej

oglądaj również w nc+ GO

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za 0 zł przez 3 mies. ZAMÓW ONLINE