oglądaj również w

(Fresh with Anna Olson III), seria poradnikowa, Kanada, 2010, 13 x 22


W trzeciej serii "Sezonu na świeżość" Anna Olson ponownie zaprasza do rodzinnej Kanady, która jej zdaniem jest królestwem doskonałych smaków. W kuchni gospodyni programu niezmiennie kieruje się jedną podstawową zasadą: należy jeść świeże, lokalne produkty.

W każdym odcinku Anna spotyka swoich przyjaciół: winiarzy, farmerów, rzeźników i inne osoby, które mogą podzielić się swoim doświadczeniem i ciekawostkami na temat jedzenia. Z łatwością i właściwym sobie spokojem przygotowuje potrawy, krok po kroku objaśniając tajniki receptury. Wśród potraw, które zostaną przygotowane w programie, znajdą się m.in. doskonałe żeberka po wiejsku, wędzony łosoś w sosie ziołowo-kremowym, czy aromatyczne jabłkowo-migdałowe ciasto. Widzowie programu będą mieli okazję poznać piękne zakątki Kanady i uczestniczyć w przyjęciach, na które Anna opracuje menu. Gospodyni pokaże, jak przyrządzić wiele smakowitych i ciekawych dań, m.in. na bazie popularnych ziemniaków. Bądź więc gościem Anny Olson, korzystaj z jej wiedzy, czerp inspirację i pozwól zarazić się pasją do pysznego jedzenia!

Anna Olson jest znaną w Kanadzie restauratorką. Zamiłowanie do gotowania odkryła w sobie pracując w banku. W czasie przerwy na lunch odwiedzała pobliskie restauracje, szukając inspiracji i pomysłów na dania, którymi mogłaby zaskoczyć przyjaciół. Szybko zrezygnowała z kariery bankowca i zaczęła pracę jako szef kuchni. Razem z mężem wydała książkę kucharską "Inn on the Twenty Cookbook". Regularnie prowadzą też warsztaty kulinarne.

Wszystkie serie tego programu obejrzysz na nc+

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Inne programy prowadzącego

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE