"Ugotowani, czyli bitwa na noże i widelce" - nowa produkcja Kuchni.tv

28 lipca 2010

Hanna Bakuła, Weronika Marczuk, Lidia Popiel, Piotr Najsztub, Michał Piróg, Przemysław Saleta to niektóre z gwiazd pierwszego teleturnieju kulinarnego, wyprodukowanego przez Kuchnię.tv, który na antenie pojawi się już od października. W rolę prowadzącego wcieli się Paweł Loroch, dziennikarz Antyradia.

„Ugotowani, czyli bitwa na noże i widelce” - teleturniej kulinarny doprawiony sporą dawką humoru, zrealizowano na licencji RDF Rights. W każdym odcinku rywalizują ze sobą dwie drużyny, złożone z szefów kuchni, dziennikarzy, krytyków kulinarnych i celebrytów, których wspólną pasją jest jedzenie.

Gospodarz programu, Paweł Loroch, zaskakuje zawodników przewrotnymi pytaniami i konkurencjami, by sprawdzić ich kulinarną wiedzę. Nie będzie łatwo, ale z całą pewnością zabawnie. Przyglądając się zmaganiom gwiazd widzowie odkryją kulinarne ciekawostki i sprawdzą swoją wiedzę o jedzeniu. W teleturnieju zobaczą m.in. Hannę Bakułę, Weronikę Marczuk, Lidię Popiel, Monikę Morozowską, Olgę Bończyk, Iwonę Guzowską, Piotra Najsztuba, Michała Piróga, Roberta Sowę, Karola Okrasę, Agnieszkę i Marcina Kręglickich, Przemysława Saletę, Tomasza Prange-Barczyńskiego.

Paweł Loroch - dziennikarz multimedialny, podróżnik, fotograf, studiował Dziennikarstwo na Uniwersytecie Warszawskim. Jest autorem audycji "Gastrofaza", "Wakacyjny Alfabet Lorocha", "Stół z Powyłamywanymi Nogami" i "All Inclusive" w Antyradiu. Widzowie telewizyjni znają go z „Pytania na Śniadanie” w TVP2. Pierwowzór programu pt. „Bitwa na noże i widelce” znany jest polskim widzom z anteny Kuchni.tv.

Najnowsze aktualności Zobacz wszystkie aktualności

2024-04-16

Lifestylowy kwiecień w CANAL+ online: JAMIE OLIVER NAD MORZEM ŚRÓDZIEMNYM, KULINARNE WĘDRÓWKI GORDONA I PRZYJACIÓŁ - HISZPANIA, BOSACKA DAJE RADĘ 2, ANTHONY BOURDAIN - MIEJSCA NIEZANE 7, DZIEŃ DOBRY ŚNIADANIE 2

W CANAL+ KUCHNIA wraz z najlepszymi kucharzami widzowie odkryją kulinarne zakątki świata. Z Jamiem Oliverem wybierzemy się w podróż po krajach Morza Ś...

Czytaj więcej

2024-03-11

Lifestylowy marzec w CANAL+ online: JAKUBIAK ROZGRYZA MALTĘ, MICHEL ROUX - SIELSKIE SMAKI FRANCUSKIEJ KUCHNI 2, W OGRÓDKU WARZYWNYM JULIE, GOTUJ TANIEJ Z JAMIEM, DZIEŃ DOBRY, ŚNIADANIE 2

W marcu zapraszamy widzów na wiele wyczekiwanych nowości. W CANAL+ KUCHNIA z Tomaszem Jakubiakiem będziemy odkrywać smaki i wielokulturowe kulinarne d...

Czytaj więcej
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA