WIOSNA W KUCHNI.TV

13 marca 2009

Smakowite wiosenne propozycje programowe w nowej ramówce Kuchni.tv.

W kwietniu na antenie Kuchni.tv pojawią się dwie nowe polskie produkcje poświęcone kuchni polskiej oraz najnowsza seria Jamiego Olivera - niekwestionowanej kulinarnej gwiazdy z Wysp Brytyjskich.

„Teraz Brygida!”
To program, który prezentuje kuchnię polską – inspiruje i udowadnia, że może być nowoczesna. Gospodyni programu będzie nauczać, zarażać sympatią do rodzimych dań i przekonywać, że nie musi to być kuchnia niezdrowa, czasochłonna i trudna. W tworzeniu „menu” programu pomogła dyskusja internatów na stronie www.kuchnia.tv. Brygida Kosel, gospodyni programu, jest właścicielką trzech warszawskich restauracji serwujących dania kuchni polskiej. Emisja w soboty od 4.04 o godzinie 14:35.

„Adam po pracy”
Program jest smakowitym kąskiem dla osób zapracowanych, które lubią gotować, tęsknią za kuchnią swoich mam i babć. Potrawy tradycyjne podane będą w nowoczesny sposób - to zupełnie nowe spojrzenie na polską kuchnię. Każdy odcinek przedstawia trzy przepisy, na podstawie których można przygotować pyszny obiad. Gospodarzem programu jest Adam Chrząstowski, współwłaściciel i szef kuchni restauracji Ancora w Krakowie. Emisja w niedziele od 5.04 o godzinie 14:35.

„Ministerstwo Żywności Jamiego Olivera”
Swoim najnowszym programem „Ministerstwo Żywności Jamiego Olivera” Jamie Oliver rozpoczyna rewolucję żywieniową, która ma na celu rozpropagowanie codziennego przygotowywania posiłków ze świeżych produktów w angielskich domach. Emisja w soboty od 4.04 o godzinie 22:00.

Najnowsze aktualności Zobacz wszystkie aktualności

2024-04-16

Lifestylowy kwiecień w CANAL+ online: JAMIE OLIVER NAD MORZEM ŚRÓDZIEMNYM, KULINARNE WĘDRÓWKI GORDONA I PRZYJACIÓŁ - HISZPANIA, BOSACKA DAJE RADĘ 2, ANTHONY BOURDAIN - MIEJSCA NIEZANE 7, DZIEŃ DOBRY ŚNIADANIE 2

W CANAL+ KUCHNIA wraz z najlepszymi kucharzami widzowie odkryją kulinarne zakątki świata. Z Jamiem Oliverem wybierzemy się w podróż po krajach Morza Ś...

Czytaj więcej

2024-03-11

Lifestylowy marzec w CANAL+ online: JAKUBIAK ROZGRYZA MALTĘ, MICHEL ROUX - SIELSKIE SMAKI FRANCUSKIEJ KUCHNI 2, W OGRÓDKU WARZYWNYM JULIE, GOTUJ TANIEJ Z JAMIEM, DZIEŃ DOBRY, ŚNIADANIE 2

W marcu zapraszamy widzów na wiele wyczekiwanych nowości. W CANAL+ KUCHNIA z Tomaszem Jakubiakiem będziemy odkrywać smaki i wielokulturowe kulinarne d...

Czytaj więcej
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA