Aktualności

Wyniki wyszukiwania

Wrześniowo-październikowe wydanie magazynu FOOD & FRIENDS

W sprzedaży ukazał się kolejny numer magazynu FOOD & FRIENDS. Tematem przewodnim tego wydania są jesienne dary natury, z których można przyrządzić p...

Czytaj więcej

Międzynarodowa Olimpiada Kulinarna w Erfurcie

W dniach 5 - 10 października odbędzie się jedno z najbardziej prestiżowych wydarzeń kulinarnych na świecie - Międzynarodowa Olimpiada Kulinarna w Erfu...

Czytaj więcej

X Food Business Forum – Forum Rynku Gastronomicznego

27 września 2012 w hotelu Hilton w Warszawie odbędzie się dziesiąta, jubileuszowa edycja Forum Rynku Gastronomicznego. Jest to jedno z bardziej presti...

Czytaj więcej

3rd Food & Drink Festival w Lublinie

13 i 14 września, podczas 3rd Food & Drink Festival, w Lublinie będzie gościł Bruno Goussault – największy autorytet sous vide, który podczas wy...

Czytaj więcej

Wielkie wina Piemontu: Barolo & Friends

10 września br. w eleganckich wnętrzach warszawskiego hotelu MaMaison Bristol zagości to, co Piemont ma najlepszego do zaoferowania miłośnikom dobrej...

Czytaj więcej

Magazyn KUCHNIA we wrześniu

Z wrześniowego wydania Magazynu KUCHNIA dowiemy się jak najlepiej wykorzystać w potrawach najlepsze o tej porze roku pomidory, a także śliwki. Zobaczy...

Czytaj więcej

Seria "Anthony Bourdain: bez rezerwacji" po raz kolejny nominowana do nagrody EMMY

Seria dokumentalna „Anthony Bourdain: Bez rezerwacji”, która emitowana jest również na antenie kuchni+, została ponownie nominowana w tym...

Czytaj więcej

Magazyn KUCHNIA w sierpniu

W sierpniowym wydaniu Magazynu KUCHNIA dowiemy się z czym najlepiej smakują jagody, agrest i wiśnie. Poznamy przepisy z kuchni kurpiowskiej oraz przep...

Czytaj więcej

VI Ogólnopolski Festwial Dobrego Smaku w Poznaniu

Tomek Jakubiak, Grzegorz Łapanowski, Maryla Musidłowska – gwiazdy programów kuchni+ spotkają się z publicznością podczas „VI Ogólnopolskie...

Czytaj więcej

ZIELONY JAZDÓW czyli CSW na trawie

21 lipca 2012, swoją działalność zainaugurował Zielony Jazdów. To projekt skupiający się wokół zagadnień związanych z ekologią, zdrowym stylem życia,...

Czytaj więcej

Lipcowo-sierpniowe wydanie magazynu Food Service

W sprzedaży ukazało się już lipcowo-sierpniowe wydanie branżowego magazynu Food Service. W numerze tematy związane z branżą kulinarną, najważniejsze w...

Czytaj więcej

Cała Polska grilluje pstrąga!

Rusza druga edycja ogólnopolskiej akcji „Teraz Pstrąg”, która będzie zachęcać Polaków do kupowania i grillowania ekologicznie hodowanego p...

Czytaj więcej

Magazyn WINO czerwcowo-lipcowe wydanie

"Magazyn WINO" to dwumiesięcznik poświęcony kulturze wina w Polsce. Istnieje od 2002 r. W każdym z numerów "Magazynu Wino" znajdziemy wiadomości ze św...

Czytaj więcej

Magazyn KUCHNIA w lipcu

W najnowszym wydaniu Magazynu KUCHNIA, jak przystało na letni, lipcowy numer, przepisy na pyszne lody. Poznamy chorwacką kuchnię pod żaglami, a także...

Czytaj więcej

kuchnia+ na Warsaw Fashion Street

kuchnia+ objęła patronat medialny nad tegorocznym Warsaw Fashion Street. Impreza odbędzie się w najbliższy weekend 23-24 czerwca na Krakowskim Przedm...

Czytaj więcej

Czerwcowo-sierpniowe wydanie magazynu FOOD&FRIENDS już w kioskach.

W sprzedaży ukazał się kolejny numer magazynu FOOD & FRIENDS. Tematem przewodnim tego wydania jest lato, a zwłaszcza przepyszne letnie potrawy.

Czytaj więcej

Magazyn KUCHNIA w czerwcu

W najnowszym wydaniu Magazynu KUCHNIA odkryjemy różnorodne przepisy z wykorzystaniem truskawek i szparagów. Poznamy ciekawe przepisy, które każdy kibi...

Czytaj więcej

Warszawa pełną gębą - nowy przewodnik po restauracjach

11 maja ukazała się w sprzedaży książka "Warszawa pełną gębą" - przewodnik po restauracjach 2012. kuchnia+ objęła patronat medialny nad książką.

Czytaj więcej

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za 0 zł przez 3 mies. ZAMÓW ONLINE