Aktualności

Wyniki wyszukiwania

GOOD FOOD FEST w Warszawie

W dniach 21-23.06.2013, na terenie warszawskiej Królikarni, odbędzie się druga edycja GOOD FOOD FEST. Zapraszamy na rodzinny festiwal kulinarny skier...

Czytaj więcej

Rocznica otwarcia showroomu marki ZAJC KUCHNIE

12 czerwca showroom marki ZAJC KUCHNIE obchodził pierwszą rocznicę otwarcia.

Czytaj więcej

Spotkanie z Łukaszem Łuczajem

19 czerwca w Warszawie odbędzie się spotkanie z Łukaszem Łuczajem, autorem książki "Dzika kuchnia", która właśnie ukazała się nakładem Wydawnictwa Nas...

Czytaj więcej

Street Food Festival by Tomasz Jakubiak

Już 16 czerwca na warszawskim Wilanowie, w samo południe, rozpocznie się Street Food Festival by Tomasz Jakubiak. Zapraszamy do udziału w tym niecodzi...

Czytaj więcej

Restauracja Ato Sushi podwójnym zwycięzcą 10. edycji Festiwalu Dobrego Smaku

Dobiegła końca 10., jubileuszowa edycja Festiwalu Dobrego Smaku w Łodzi, nad którym kuchnia+ objęła patronat medialny.

Czytaj więcej

10. Festiwal Dobrego Smaku w Łodzi

Tegoroczne kulinarne święto Łodzi rozpocznie się w czwartek 6 czerwca i potrwa do niedzieli 9 czerwca. Znamy już listę restauracji i kawiarni jubileus...

Czytaj więcej

Sopot od kuchni

26 maja na sopockim Molo odbędzie się pierwsza edycja cyklicznego kulinarnego wydarzenia z udziałem wielu znakomitych kucharzy z całej Polski "Sopot o...

Czytaj więcej

Noc Restauracji 2013

Jedyna w swoim rodzaju, największa w kraju i w Europie - już 24 maja w Białymstoku, Gdańsku oraz Poznaniu odbędzie się Noc Restauracji, podczas które...

Czytaj więcej

Japońskie słodycze - zaproszenie na spotkanie

14 maja w Państwowym Muzeum Etnograficznym w Warszawie odbędzie się spotkanie związane z promocją książki "Japońskie słodycze".

Czytaj więcej

Zakaz stosowania pestycydów szkodliwych dla pszczół przegłosowany

Większość krajów członkowskich Unii Europejskiej poparło dziś propozycję Komisji Europejskiej dotyczącej zakazania stosowania w rolnictwie trzech pest...

Czytaj więcej

Japońskie słodycze

Już maju, nakładem Wydawnictwa Hanami, ukaże się książka "Japońskie słodycze", autorstwa Magdaleny Tomaszewskiej-Bolałek. kuchnia+ jest patronem medi...

Czytaj więcej

Dieta Agaty

Nakładem Wydawnictwa Publicat ukazała się "Dieta Agaty" autorstwa Agaty Jędraszczak, doskonale znanej naszym widzom. kuchnia+ jest patronem medialnym...

Czytaj więcej

Kulinarna Akcja Bezpośrednia. Mleko!

Kwietniowa Kulinarna Akcja Bezpośrednia organizowana przez Slow Food Warszawa poświęcona będzie mleku. Odbędzie się 13 kwietnia (sobota) o godz. 11:00...

Czytaj więcej

Kuchnia Nowej Zelandii

W kwietniu, nakładem Wydawnictwa Nowy Świat, ukaże się książka Ilony Zdziech ,,Kuchnia Nowej Zelandii". To pierwsza polska książka w całości poświęcon...

Czytaj więcej

Wiosna w kuchni Pięciu Przemian

21 marca, nakładem wydawnictwa Illuminatio, ukazała się "Wiosna w kuchni Pięciu Przemian". kuchnia+ jest patronem medialnym książki.

Czytaj więcej

Śledź - Kulinarna Akcja Bezpośrednia

W sobotę 23 marca o godz. 13 warszawscy slowfoodowcy będą częstować śledziami. Impreza odbędzie się w warszawskim Nowym Teatrze przy Madalińskiego 10/...

Czytaj więcej

kuchnia+ patronem płyty „Soul Kitchen”

Ten wyjątkowy projekt powstał z miłości do muzyki i jedzenia. Pierwsza odsłona serii to kulinarno-muzyczna wyprawa na południe Europy, do słonecznych,...

Czytaj więcej

Herbatka ze Slow Food Warszawa

Większość z nas sięga po kubek herbaty kilka razy dziennie, ale rzadko mamy wiedzę o jej pochodzeniu i sposobie produkcji.

Czytaj więcej
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA