Konferencja w Swołowie - Nie rzucaj mięsem

16 czerwca 2014

"Nie rzucaj mięsem" - pod tym hasłem od 22 do 24 czerwca br. odbędzie się Spotkanie Polskich Szefów Kuchni "Gotujemy ProNature", Swołowo 2014 na Pomorzu.

"Nie rzucaj mięsem" pod tym hasłem od 22 do 24 czerwca br. odbędzie się Spotkanie Polskich Szefów Kuchni "Gotujemy ProNature", Swołowo 2014 na Pomorzu. Jedną z atrakcji wydarzenia jest konferencja i panel dyskusyjny, na który organizatorzy zapraszają zainteresowanych gości.  (23.06.2014, godz. 16:00 - 18:00). Jeżeli będziecie w tym czasie na Pomorzu lub tam mieszkacie możecie odwiedzić nas i zabrać głos w dyskusji na temat "Etyki produktu w kuchni". W dyskusji wezmą udział m.in. szefowie kuchni (A.Wojda, A.Chrząstowski, A.Woźniak, A.Baron, M.Nowicki, Ł.Toczek, R.Niewiarowski, R.Trzópek, P.Oszczyk, T.Trąbski) oraz dziennikarze (m.in. Food & Friends , kuchnia+ , Food Service , JemRadio.pl; Radio Gdańsk S.A.) i wiele innych ciekawych osób.

Wszystkich chętnych prosimy o zapisy: [email protected]. Uwaga! Liczba miejsc ograniczona. Decyduje kolejność zgłoszeń.

Idea spotkania: Kontynuując działania w ramach projektu "Gotujemy Pronature" polscy szefowie kuchni spotykają się, aby w rodzimym gronie, na łonie natury dzielić się bezcennymi doświadczeniami związanymi z kuchnią polską, integrować się, współpracować i poznawać w nowym wymiarze. Inicjatorką akcji jest  Justyna Zdunek właścicielka restauracji Metamorfoza Gdańsk.

Więcej informacji: https://www.facebook.com/MetamorfozaPronature?ref=hl

Najnowsze aktualności Zobacz wszystkie aktualności

Festiwal Feta we Wrocławiu

7 i 8 marca, w klimatycznej, zabytkowej Zajezdni Dąbie, odbędzie się druga edycja Wrocławskiej Fety - Festiwalu Piwa, Wina i Sera. Ponownie jak rok te...

Czytaj więcej

Wielka Uczta Warszawska powraca!

Wielka Uczta to nowy sposób na odkrywanie smaków, poszukiwanie kulinarnych uniesień i zaspokajanie apetytów! Wielosmakowa uczta połączona z kulinarnym...

Czytaj więcej
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA