Gala Francusko-Polskiej Izby Gospodarczej

26 stycznia 2018

Tegoroczna uroczystość będzie nie tylko doskonałą okazją do nawiązania wartościowych kontaktów, ale także dostarczy niezapomnianych wrażeń smakowych. Wykwintne menu skomponują szefowie kuchni: Philippe Mille z Restauracji Le Parc w Zamku Les Cray?res w Szampanii (2 gwiazdki Michelin), Wojciech Modest Amaro z Atelier Amaro (1 gwiazdka Michelin) oraz Maciej Majewski z warszawskiej restauracji La Brasserie Moderne.

Doroczna Gala CCIFP w ciągu ostatnich kilku lat nabrała szczególnej wagi dla firm stowarzyszonych w Izbie i stała się ważnym punktem w kalendarzu polsko-francuskiego środowiska biznesowego. Poprzednia edycja zgromadziła blisko 500 gości, zarówno prezesów największych firm z kapitałem francuskim, jak i reprezentantów świata kultury, polityki oraz mediów. Gala CCIFP to nie tylko okazja do nieformalnych rozmów, ale również wyjątkowe doznania kulinarne i rozrywka na najwyższym poziomie.

Najnowsze aktualności Zobacz wszystkie aktualności

Bal Francuski już po raz 13. w Warszawie

W piątek 13-go lipca 2018 r. atmosfera francuskiego święta zawita do Warszawy. Sympatycy Francji i wszystkiego, co się z nią kojarzy, czyli dobrego...

Czytaj więcej

Kamil Wojtasiak - Mistrz Polski Sommelierów 2018

Konkurs certyfikowany przez Międzynarodowe Stowarzyszenie Sommelierów (ASI) miał dwa etapy: zamknięte eliminacje z testem z wiedzy o winie, p...

Czytaj więcej

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE