Gala Francusko-Polskiej Izby Gospodarczej

26 stycznia 2018

9 lutego, w warszawskim hotelu Sofitel Warsaw Victoria, odbędzie się doroczna Gala CCIFP, której motywem przewodnim będzie francuski szampan. Kuchnia+ jest patronem medialnym wdarzenia.

Tegoroczna uroczystość będzie nie tylko doskonałą okazją do nawiązania wartościowych kontaktów, ale także dostarczy niezapomnianych wrażeń smakowych. Wykwintne menu skomponują szefowie kuchni: Philippe Mille z Restauracji Le Parc w Zamku Les Cray?res w Szampanii (2 gwiazdki Michelin), Wojciech Modest Amaro z Atelier Amaro (1 gwiazdka Michelin) oraz Maciej Majewski z warszawskiej restauracji La Brasserie Moderne.

Doroczna Gala CCIFP w ciągu ostatnich kilku lat nabrała szczególnej wagi dla firm stowarzyszonych w Izbie i stała się ważnym punktem w kalendarzu polsko-francuskiego środowiska biznesowego. Poprzednia edycja zgromadziła blisko 500 gości, zarówno prezesów największych firm z kapitałem francuskim, jak i reprezentantów świata kultury, polityki oraz mediów. Gala CCIFP to nie tylko okazja do nieformalnych rozmów, ale również wyjątkowe doznania kulinarne i rozrywka na najwyższym poziomie.

Najnowsze aktualności Zobacz wszystkie aktualności

Festiwal Feta we Wrocławiu

7 i 8 marca, w klimatycznej, zabytkowej Zajezdni Dąbie, odbędzie się druga edycja Wrocławskiej Fety - Festiwalu Piwa, Wina i Sera. Ponownie jak rok te...

Czytaj więcej

Wielka Uczta Warszawska powraca!

Wielka Uczta to nowy sposób na odkrywanie smaków, poszukiwanie kulinarnych uniesień i zaspokajanie apetytów! Wielosmakowa uczta połączona z kulinarnym...

Czytaj więcej
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA