Food Service stawia na ludzi

15 marca 2016

Oprócz bloku wykładowego, nowością będą warsztaty dla sommelierów, restauratorów i menedżerów, podczas których położymy nacisk na edukację i wiedzę praktyczną związaną z zarządzaniem zespołem.

W programie także "Debata ligi mistrzów", w której omówimy zjawisko oceny restauracji przez uczestników rynku gastronomicznego - gości, krytyków kulinarnych, autorów przewodników, blogerów, etc. oraz "Ring" - gorąca dyskusja producentów, dostawców, szefów kuchni i restauratorów o tym jak pogodzić interesy dostawców i odbiorców w kontekście ceny, dostępności i jakości produktów. Dzień zakończy wieczorne after party dla wszystkich uczestników konferencji.

Do udziału w wydarzeniu zachęcamy właścicieli i menedżerów restauracji, szefów kuchni, sommelierów, przyszłych restauratorów, agencje PR, firmy zaopatrujące sektor HoReCa, media związane z profesjonalną gastronomią oraz osoby zainteresowane tematyką kulinarną pragnące rozwijać się zawodowo w tej branży.

Wśród prelegentów m.in.:
- Tomasz Jakubiak, właściciel restauracji Gar Jakubiaka, prowadzący program "Jakubiak rodzinnie" w Kuchni+, autor książek kulinarnych
- Grzegorz Kłos, właściciel restauracji Ed Red oraz sieci Fabryka Pizzy
- Michał Kuter, właściciel i szef kuchni restauracji A Nóż Widelec
- Grzegorz Łapanowski, kucharz i dziennikarz kulinarny, właściciel Food Lab Studio - Daniel Pawełek, właściciel restauracji Butchery & Wine, Brasserie Warszawska oraz Rozbrat 20
- Andrzej Polan, właściciel restauracji Mała Polana Smaków, prowadzący programy w Kuchni+ oraz "Dzień Dobry TVN"
- Ewa "Malika" Szyc-Juchnowicz, właścicielka i szefowa kuchni restauracji Malika

Sylwetki wszystkich prelegentów przedstawione są na: http://www.konferencje.media.com.pl/foodservicesummit/prelegenci.php

Szczegółowy program konferencji dostępny jest na: http://www.foodservicesummit.pl/program.php

Organizatorem konferencji jest wydawnictwo VFP Communications, wydawca m.in. magazynów "Food Service", "Handel", "Media & Marketing Polska".

Kontakt w sprawie biletów:
Anna Pastor
tel.: 22 514 65 67
[email protected]

Bilety także do nabycia online http://sklep.media.com.pl/index.php?tryb=2&id=114&id_p=1534

Najnowsze aktualności Zobacz wszystkie aktualności

Ruszyła 3. edycja konkursu „KUKBUK Poleca – odkrywamy dobra lokalne”!

O wyróżnienie „KUKBUK Poleca” oprócz producentów żywności i rzemieślników ubiegać się mogą również prod...

Czytaj więcej

Urban Coffee Marathon

Na mapie wydarzenia znajduje się kilkadziesiąt punktów, które oferują festiwalowe menu będące interpretacja tematu przewodniego –...

Czytaj więcej

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE