Aktualności

Wyniki wyszukiwania

Kawior astrachański

"Kawior astrachański" to tytuł najnowszej powieści Michała Kruszony, która ukaże się 18 października 2013 roku nakładem wydawnictwa Tamaryn. kuchnia+...

Czytaj więcej

Posmakuj design po raz trzeci

kuchnia+, DOMO+i Internity z przyjemnością zapraszają na trzecie spotkanie z cyklu "Posmakuj design". Obędzie się ono w czwartek 26 września o 19:30 n...

Czytaj więcej

Jesień w kuchni Pięciu Przemian

Nakładem Wydawnictwa Illuminatio ukazała się książka "Jesień w kuchni Pięciu Przemian", autorstwa Anny Czelej. kuchnia+ jest patronem medialnym książk...

Czytaj więcej

Haute cuisine w Poznaniu

Rozstrzygnięcie najważniejszego konkursu dla profesjonalnych mistrzów smaku - Kulinarnego Pucharu Polski - już wkrótce, podczas targów Polagra Gastro...

Czytaj więcej

Trzy natury Gdańska i Pomorskiego WODA-ŁAKA-LAS

W dniach 15-18 września odbędzie się międzynarodowe wydarzenie kulinarne, nad którym kuchnia+ objęła patronat medialny. Na zaproszenie Miasta Gdańska...

Czytaj więcej

Przepis na szczęście

Nakładem Wydawnictwa Filia ukazała się książka Katarzyny Michalak pt. "Przepis na szczęście". kuchnia + jest patronem medialnym książki. Życzymy przyj...

Czytaj więcej

Food Business Awards 2013

Organizowany po raz drugi konkurs z nagrodami Food Business Awards 2013 to wyjątkowa okazja promocji najlepszych firm i lokali gastronomicznych w Pols...

Czytaj więcej

250 osób smakowało design z kuchnią+, DOMO+ i Internity

Blisko 250 osób odwiedziło w czwartek 29 sierpnia drugie spotkanie w ramach organizowanego przez kuchnię+, DOMO+ i Internity cyklu "Posmakuj design"....

Czytaj więcej

Posmakuj design po raz drugi

kuchnia+, DOMO+ i Internity z przyjemnością zapraszają na drugie spotkanie z cyklu "Posmakuj design". Odbędzie się ono w czwartek 29 sierpnia o 19:30...

Czytaj więcej

Polskie sery w drodze do ideału

Nie jest tajemnicą, że polskie sery nie tylko dorównują, ale często nawet przewyższają jakością oraz walorami smakowymi znanych włoskich czy francuski...

Czytaj więcej

Z działki, z lasu i takie tam

Nakładem Wydawnictwa Dwie siostry ukazała się książka "Z działki, z lasu i takie tam", autorstwa Agaty Królak. To niebanalny zbiór przepisów na domow...

Czytaj więcej

Słodki jak miód, kwaśny jak cytryny

Nakładem Wydawnictwa Pascal ukazała się książka "Słodki jak miód, kwaśny jak cytryny". Matthew Fort zabiera czytelników w fascynującą podróż po Sycyli...

Czytaj więcej

Makaron Mamma Mia! już w Polsce

Na polskim rynku pojawił się nowy makaron - Mamma Mia! Świderki, kolanka, spaghetti, pióra, kokardki i muszelki wytwarzane w 100% z pszenicy durum zai...

Czytaj więcej

Smakując Toskanię

Nakładem Wydawnictwa Pascal ukazała się książka Beth Elon pt. "Smakując Toskanię". To doskonała lektura nie tylko na wakacje, dzięki której odkryjesz...

Czytaj więcej

Lato w kuchni Pięciu Przemian

Nakładem Wydawnictwa Illuminatio ukazało się "Lato w kuchni Pięciu Przemian". kuchnia+ jest patronem medialnym książki, pełnej przepisów na pyszne i z...

Czytaj więcej

GOOD FOOD FEST w Warszawie

W dniach 21-23.06.2013, na terenie warszawskiej Królikarni, odbędzie się druga edycja GOOD FOOD FEST. Zapraszamy na rodzinny festiwal kulinarny skier...

Czytaj więcej

Rocznica otwarcia showroomu marki ZAJC KUCHNIE

12 czerwca showroom marki ZAJC KUCHNIE obchodził pierwszą rocznicę otwarcia.

Czytaj więcej

Spotkanie z Łukaszem Łuczajem

19 czerwca w Warszawie odbędzie się spotkanie z Łukaszem Łuczajem, autorem książki "Dzika kuchnia", która właśnie ukazała się nakładem Wydawnictwa Nas...

Czytaj więcej

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za 0 zł przez 3 mies. ZAMÓW ONLINE