CANAL+ KUCHNIA przepisy i programy mistrzów kuchni z całego świata
Czego szukasz?
Wyszukiwanie zaawansowane
Polecane artykuły Zobacz wszystkie artykuły
Wielkanoc dawniej
Na sześciu misach srebrnych, roboty wspaniałej były mięsiwa wędzone wieprzowe. Na drugich sześciu było dwoje prosiąt okrąglutkich, kiełbasy najmniej p...
Czytaj więcejNa antenie CANAL+ KUCHNIA Zobacz cały program
06:00
Przez dziurkę od sera
15 min.,- seria poradnikowa, Polska, 2012, 15 min.
- Prowadzący:
- Gieno Mientkiewicz
Rzecznik i promotor lokalnych serowarów Gieno Mientkiewicz odwiedza polskie gospodarstwa, w których produkuje się smakowite sery. W programie pokazuje proces produkcji polskich serów "zagrodowych".
Przejdz do strony programu06:15
Jakubiak - z miłości do lokalności 2
odc. 6, 30 min.,- seria poradnikowa, Polska, 2017, 30 min.
- Prowadzący:
- Tomasz Jakubiak
Czym jest wołowina szmurowana? Jak zrobić cordon blue po polsku i jak upiec gugiel? Tomasz Jakubiak w drugiej serii "Jakubiak - z miłości do lokalności" odkrywa przed widzami nowe, zaskakujące smaki rodzimej kuchni.
Przejdz do strony programu06:45
Ugotuj mi mamo! 3
odc. 11, 30 min.- seria poradnikowa, Polska, 2016, 30 min.
- Prowadzący:
- Daria Ładocha
Niewielu ekspertów kulinarnych ma tyle energii i tak dobry kontakt z dziećmi, jak Daria Ładocha, autorka popularnego bloga "Mamałyga". Każdy, kto ma dziecko, często zastanawia się, co mu ugotować na obiad. A należy pamiętać, że nie może to być byle co.
Przejdz do strony programu