Konkurs Twoja Zielona Rewolucja

Kuchnia+ w drodze

Po sukcesie zeszłorocznego cyklu warsztatów kulinarnych "Kuchnia+ w drodze" rusza kolejna edycja tego projektu. Tym razem na wspólne gotowanie w Białymstoku, Gdańsku, Łodzi, Poznaniu, Warszawie i Zielonej Górze zapraszają: Daria Ładocha, Marieta Marecka, Marta Dymek, Tomasz Deker i David Gaboriaud. Od listopada nasi prowadzący wyruszą w Polskę, by poprowadzić praktyczne zajęcia, na których będzie można zapoznać się z przepisami oraz technikami kulinarnymi, prezentowanymi w programach Kuchni+. Warsztaty to także okazja, by porozmawiać z prowadzącymi, zasięgnąć ich rady i zdobyć przydatne wskazówki.

Bilety

Cykl startuje w listopadzie i potrwa do maja 2017 roku. Warsztaty odbywać się będą w profesjonalnych studiach kulinarnych: CookUp w Warszawie, CookUp w Poznaniu, Look&Cook w Zielonej Górze, Fumenti w Gdańsku i Book&Cook w Łodzi. Udział w warsztatach jest płatny. W Warszawie, Poznaniu, Łodzi i Gdańsku bilety kosztują 250 zł, a w Zielonej Górze i Białymstoku 200 zł. Można je nabyć za pośrednictwem stron internetowych studiów, w których warsztaty będą się odbywać.

Harmonogram

Marzec

24.03 Tomasz Deker, Łódź, Book&Cook, więcej >

Tomasz Deker "Desery Dekera"
Prowadzący nowego programu Kuchni+, mistrz cukiernictwa Tomasz Deker wprowadzi Was w wysublimowany świat deserów. Gratka dla każdego wielbiciela słodkości na najwyższym poziomie!

Menu:
- kafir (mus z liści kafiru, żel z owoców rokitnika, biszkopt bezglutenowy kukurydziany)
- tonka (mus czekoladowy z infuzją z fasoli Tonka, żel z wiśni, ziemia czekoladowa)
- palona czekolada (karmelizowana biała czekolada, crunch sezamowy, czarna porzeczka, słony karmel)
- czekolada (biszkopt czekoladowo - buraczany, krem namalaka wanilia, czarny bez, biszkopt ziołowy)

ZAPRASZAMY!


Kuchnia+ w drodze


Partnerzy