Na antenie CANAL+ KUCHNIA Zobacz cały program
06:00
Przez dziurkę od sera
15 min.,- seria poradnikowa, Polska, 2012, 15 min.
- Prowadzący:
- Gieno Mientkiewicz
Rzecznik i promotor lokalnych serowarów Gieno Mientkiewicz odwiedza polskie gospodarstwa, w których produkuje się smakowite sery. W programie pokazuje proces produkcji polskich serów "zagrodowych".
Przejdz do strony programu06:15
Jakubiak - z miłości do lokalności 2
odc. 6, 30 min.,- seria poradnikowa, Polska, 2017, 30 min.
- Prowadzący:
- Tomasz Jakubiak
Czym jest wołowina szmurowana? Jak zrobić cordon blue po polsku i jak upiec gugiel? Tomasz Jakubiak w drugiej serii "Jakubiak - z miłości do lokalności" odkrywa przed widzami nowe, zaskakujące smaki rodzimej kuchni.
Przejdz do strony programu06:45
Ugotuj mi mamo! 3
odc. 11, 30 min.- seria poradnikowa, Polska, 2016, 30 min.
- Prowadzący:
- Daria Ładocha
Niewielu ekspertów kulinarnych ma tyle energii i tak dobry kontakt z dziećmi, jak Daria Ładocha, autorka popularnego bloga "Mamałyga". Każdy, kto ma dziecko, często zastanawia się, co mu ugotować na obiad. A należy pamiętać, że nie może to być byle co.
Przejdz do strony programu
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W