Widelcem po mapie

ostatnio na forum >>

Termometr gastronoiczny >

Jest co najmniej kilka opcji. Do domu spokojnie wystarczy sonda na 1.5m...

beks, 23.08.2017 | czytaj dalej


jakie meble do kuchni >

Ja zawsze uważałem meble na wymaiar za zbyt duży wydatek. Moim skromnym...

misio12312, 23.08.2017 | czytaj dalej


pozyczki online >

Ja polecam [url=https://aasadlabiznesu.pl/]pożyczka przez internet[/url] skorzystałam z niej miesiąc temu, Aby otrzymać...

kosmag91, 22.08.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1947, wpisów: 29737
najnowszy wpis: 23.08.2017 13:04

Mamy 26987 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Wasze przepisy

FORUM kuchnia+ zupa kasztanowa

przepisownia

postów: 2

08.05.2013 09:41

proponuje takie delicje :)maxkuchnie.pl

Selprim_pl

postów: 39

22.03.2013 19:58

Dziękuje za przepis,na pewno przyda mi się podczas następnej okazji,w tym roku może być ciężko z dostępnością kasztanów. Brzmi bardzo fanie,ale najciekawsze jest to jak smakuje:)

www.Selprim.pl

minnie

postów: 3

21.02.2013 21:23

Przepis wprawdzie nie mój, bo znalazłam na tast.pl ale zupa jest iście przepysznie mistrzowska

Składniki:
1 1/2 l wody, 1 1/2 granulowanego wywaru (zupa delikatesowa), 100 g mączki z kasztanów jadalnych, 100 ml czerwonego wina, 4 łyżki śmietany.

Wykonanie:
Ugotować wywar z 1 1/4 l wody. Mączkę z kasztanów wymieszać w 1/4 l wody a następnie wlać do wywaru. Doprawić czerwonym winem i smietaną, ponownie zagotować - i gotowe!