Widelcem po mapie

ostatnio na forum >>

Zdrowe koktajle >

Jarmużem ;)

Martaa, 21.08.2017 | czytaj dalej


internet a babcia >

Myślę, że da radę ;)

Martaa, 21.08.2017 | czytaj dalej


Śledź pod futrem >

To musi być naprawdę smaczne. Muszę wypróbować.

olgamala, 21.08.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1946, wpisów: 29732
najnowszy wpis: 21.08.2017 09:41

Mamy 26980 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Wasze przepisy

FORUM kuchnia+ Zeberka po wiejsku

Valdecki

postów: 2

18.02.2008 20:54

Ostatnio gotując w pracy żeberka postanowiłem coś zmienić w sosie i wymyśliłem że dodam coś nowego i tak żeberka pierw obgotowałem razem z warzywami następnie ułożyłem w folii albuminowej smarując ja pieprzem solą oraz papryka i dodając posiekaną cebulkę troszkę miażdżonego czosnku oraz świeży imbir to zawinięte do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piec jakieś 1,5 godziny. Do sosu używamy wywaru z żebrek i sosu od samażenia dodajemy pokrojone w paski ogórki konserwowe i podsmażone razem z cebulka pieczarki oraz majeranek . Czekam na sugestie i pomysły udoskonalenia pozdrawiam