Widelcem po mapie

ostatnio na forum >>

Termometr gastronoiczny >

Taki do sprawdzania temp. potraw, zwykle mięs poddawanych obróbce termicznej (zwykle pieczenie)....

kipson, 18.08.2017 | czytaj dalej


Jakie garnki na lata? >

Ja polecam niemieckie garnki ELO. Odkryłam je jak przyjechałam do męża na...

Kami30, 18.08.2017 | czytaj dalej


Śledź pod futrem >

Jak to taki przepis "na bogato", dorzuciłabym tu jeszcze coś chrupiącego, na...

NickyBalboa, 17.08.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1946, wpisów: 29726
najnowszy wpis: 18.08.2017 12:28

Mamy 26979 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Wasze przepisy

FORUM kuchnia+ Z czym to podać?

marghe

postów: 356

25.05.2010 13:17

Lekka sałata z winegretem wystarczy :)

Psotunia

postów: 8

25.05.2010 12:10

Podałabym bez niczego. Ilość składników jest wystarczająca,
żeby potraktować to, jako samodzielne danie.
Pozdrawiam :)

tusiek

postów: 8

25.05.2010 11:52

może napisz do redakcji kanału Kuchnia.TV? Powinni pomóc ;)

tusiek
-------
Restauracje w Polsce

Lamia

postów: 20

25.05.2010 11:40

Nie mogłam znaleźć odpowiedniego miejsca na moje pytanie - przepis nie jest mój tylko z jakiegoś programu z kuchni.tv ale włączyłam w połowie i nie wiem co to było. Przepis jest taki:
cebula, bekon, udka z kurczaka bez skóry, sól, seler, pomidory, liść laurowy, cukier i rozmaryn, po 20 minutach dodać białą fasole.
Mam dopiero zamiar wykorzystać przepis ale mam kilka pytań - z góry uprzedzam, że jestem początkująca w kuchni - czy udka kurczaka najpierw ugotować? I z czym podać tak przyrządzone danie?