Widelcem po mapie

ostatnio na forum >>

Termometr gastronoiczny >

Taki do sprawdzania temp. potraw, zwykle mięs poddawanych obróbce termicznej (zwykle pieczenie)....

kipson, 18.08.2017 | czytaj dalej


Jakie garnki na lata? >

Ja polecam niemieckie garnki ELO. Odkryłam je jak przyjechałam do męża na...

Kami30, 18.08.2017 | czytaj dalej


Śledź pod futrem >

Jak to taki przepis "na bogato", dorzuciłabym tu jeszcze coś chrupiącego, na...

NickyBalboa, 17.08.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1946, wpisów: 29726
najnowszy wpis: 18.08.2017 12:28

Mamy 26978 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Programy kuchni+

FORUM kuchnia+ Wyprawy po przyprawy

więcej >>

izomorfia3

postów: 4

10.12.2014 09:05

Wszystko jest-wystarczy poszukać:

2 kg łopatki wieprzowej bez skóry i kości
250 ml soku jabłkowego lub cydru

Mieszanka przypraw:
2 łyżki nasion fenkułu
1 łyżka ziaren czarnego pieprzu
1 łyżka nasion kolendry

janbar

postów: 3

02.06.2014 22:41

Witam :)

Czy gdzieś można obejrzeć jeszcze 1 odcinek tego programu?
Szukam przepisu na łopatkę wieprzową tam przyrządzoną, najlepiej video, bo często tekst nie zgadza się do końca z materiałem filmowym. Tutaj jakoś nie znalazłem...