Widelcem po mapie

ostatnio na forum >>

Termometr gastronoiczny >

Taki do sprawdzania temp. potraw, zwykle mięs poddawanych obróbce termicznej (zwykle pieczenie)....

kipson, 18.08.2017 | czytaj dalej


Jakie garnki na lata? >

Ja polecam niemieckie garnki ELO. Odkryłam je jak przyjechałam do męża na...

Kami30, 18.08.2017 | czytaj dalej


Śledź pod futrem >

Jak to taki przepis "na bogato", dorzuciłabym tu jeszcze coś chrupiącego, na...

NickyBalboa, 17.08.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1946, wpisów: 29726
najnowszy wpis: 18.08.2017 12:28

Mamy 26978 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Wasze przepisy

FORUM kuchnia+ wymyslilam dzisiaj :-))

terry

postów: 17

13.03.2007 11:03

troche gotowanych warzyw:groszek, kukurydza, karczochy.
troche ogorkow w occie (delikatne) pokrojone w kosteczke.
rzodkiewka, pietruszka i pomidorki cheri.
Sosik: utrzec w mozdzierzu mala garsc orzechow migdalowych, troche soli morskiej, jeden zabek czosnku i dodac 100 g smietany 25%. Jest pychotka ale jest tez w okresie proby..... nie wiem jak bede sie czula za kilka godzin...