Widelcem po mapie

ostatnio na forum >>

Termometr gastronoiczny >

Taki do sprawdzania temp. potraw, zwykle mięs poddawanych obróbce termicznej (zwykle pieczenie)....

kipson, 18.08.2017 | czytaj dalej


Jakie garnki na lata? >

Ja polecam niemieckie garnki ELO. Odkryłam je jak przyjechałam do męża na...

Kami30, 18.08.2017 | czytaj dalej


Śledź pod futrem >

Jak to taki przepis "na bogato", dorzuciłabym tu jeszcze coś chrupiącego, na...

NickyBalboa, 17.08.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1946, wpisów: 29726
najnowszy wpis: 18.08.2017 12:28

Mamy 26979 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Produkty poszukiwane

FORUM kuchnia+ Ulubiona mąka

marta.zdybicka

postów: 4

27.07.2016 16:23

Moją ulubioną mąką jest mąka bezglutenowa, ponieważ jakiś czas temu dowiedziałam się, że nie toleruję glutenu. Miałam bardzo przykre objawy, na szczęście to już się skończyło. Zazwyczaj kupuję tę mąkę, z tego sklepu -> BIO Mąka ekologiczna Jest bardzo dobra i wychodzą z niej pyszne bułki. Ale jestem otwarta na nowe propozycje. Może możecie coś polecić? Tylko bez glutenu :)

PizzeriaZuzola.pl

postów: 90

24.05.2016 15:52

Ostatnio znalazłam również mąkę samorosnacą,co możecie o niej powiedzieć,próbowaliście piec coś z jej udziałem? Im więcej opinii tym rzecz jasna lepiej.

www.PizzeriaZuzola.pl

rEwelka

postów: 17

14.03.2016 18:44

Ja bardzo sobie chwalę jaglaną. Co prawda nie nadaje się do wszystkich przepisów, ale bardzo lubię jej smak.

PizzeriaZuzola.pl

postów: 90

16.02.2016 13:33

Szczerze mówiąc to nie posiadam jednej i zarazem ulubionej mąki na której zawsze bazuje,to też zależy co aktualnie piekę lub smażę,na pewno podpada mąka ziemniaczana.

www.PizzeriaZuzola.pl

ankaszym

postów: 80

06.02.2016 18:57

Witam! Powiedzcie mi jakiej najczęściej używacie mąki i jakiej firmy?
Patrząc na regały sklepowe mamy ich do wyboru do koloru pod względem producenta jak i rodzaju/typu, co sprawia, że ciężko jest wybrać najlepszą.
Pozdrawiam