Widelcem po mapie

ostatnio na forum >>

Termometr gastronoiczny >

Taki do sprawdzania temp. potraw, zwykle mięs poddawanych obróbce termicznej (zwykle pieczenie)....

kipson, 18.08.2017 | czytaj dalej


Jakie garnki na lata? >

Ja polecam niemieckie garnki ELO. Odkryłam je jak przyjechałam do męża na...

Kami30, 18.08.2017 | czytaj dalej


Śledź pod futrem >

Jak to taki przepis "na bogato", dorzuciłabym tu jeszcze coś chrupiącego, na...

NickyBalboa, 17.08.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1946, wpisów: 29726
najnowszy wpis: 18.08.2017 12:28

Mamy 26977 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Wasze przepisy

FORUM kuchnia+ TORT CZEKOLADOWO-ORZECHOWY

mary

postów: 1

25.04.2007 22:30

a gdzie przepis???

13.03.2007 16:26

 

Witam

3/4 mąki to ilość podana również w oryginalnym przepisie Anny Olson. Problem z ciastem może być spowodowany różnicami w wilgotności mąki, niestety nie jest to dokładnie sprecyzowane poza tym, że ma to być mąka uniwersalna.
pozdrawiam

fckk.za.pl

postów: 2

11.03.2007 09:22

Bardzo mnie zaciekawił ten przepis.
Spróbowałem go zrobić niestety nie udało mi się...- zakalec!
Mi się wydaje,że jest za mało mąki w podanym przepisie (3/4).
Czy już ktoś robił ten tort?