Widelcem po mapie

ostatnio na forum >>

365 obiadów Mariety Mareckiej 2 >

Moim zdaniem programy na kanale się poprawiły. Nie jest tak jak pisza...

Katulla, 16.10.2017 | czytaj dalej


Błąd >

Cześć. Przez straszny błąd lekarzy moje zdrowie podupadło. Kompletnie nie wiem co...

mądraala, 16.10.2017 | czytaj dalej


Czy na pewno umiesz gotować? 4 >

;d;d;d

basug, 16.10.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1973, wpisów: 29939
najnowszy wpis: 16.10.2017 20:15

Mamy 27168 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Wasze przepisy

FORUM kuchnia+ TORT CZEKOLADOWO-ORZECHOWY

mary

postów: 1

25.04.2007 22:30

a gdzie przepis???

13.03.2007 16:26

 

Witam

3/4 mąki to ilość podana również w oryginalnym przepisie Anny Olson. Problem z ciastem może być spowodowany różnicami w wilgotności mąki, niestety nie jest to dokładnie sprecyzowane poza tym, że ma to być mąka uniwersalna.
pozdrawiam

fckk.za.pl

postów: 2

11.03.2007 09:22

Bardzo mnie zaciekawił ten przepis.
Spróbowałem go zrobić niestety nie udało mi się...- zakalec!
Mi się wydaje,że jest za mało mąki w podanym przepisie (3/4).
Czy już ktoś robił ten tort?