Widelcem po mapie

ostatnio na forum >>

Termometr gastronoiczny >

Taki do sprawdzania temp. potraw, zwykle mięs poddawanych obróbce termicznej (zwykle pieczenie)....

kipson, 18.08.2017 | czytaj dalej


Jakie garnki na lata? >

Ja polecam niemieckie garnki ELO. Odkryłam je jak przyjechałam do męża na...

Kami30, 18.08.2017 | czytaj dalej


Śledź pod futrem >

Jak to taki przepis "na bogato", dorzuciłabym tu jeszcze coś chrupiącego, na...

NickyBalboa, 17.08.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1946, wpisów: 29726
najnowszy wpis: 18.08.2017 12:28

Mamy 26977 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Programy kuchni+

FORUM kuchnia+ Top Chef 2

więcej >>

waterka

postów: 3

22.04.2011 05:41

To fakt, szkoda ze powtarzają, też liczyłam na kolejne odcinki...

Bartas

postów: 4

29.03.2011 13:09

Dokładnie, powtarzanie serii, która zakończyła się nieco ponad 2 tygodnie temu to lekkie przegięcie. Już wolałbym powtórkę starych odcinków Jamiego.

anulka7

postów: 121

28.03.2011 22:35

to już jest przegięcie kuchnia tv a raczej jej zarządcy chyba chcą doprowadzić do jak najniższej oglądalności tego programu,jak można puszczać po raz 3 pierwszą serię top chefa już mnie na wymioty bierze ludzie a razczej jacy zarządy puścilibyście chociaż jakieś powtórki programów z przed roku a nie maglujecie wiecznie to samo

olderoc

postów: 1

28.03.2011 20:38

Hej

Czuje się oszukany czekam na kolejne sezony Top Chef a nie na powtórki :(:(

androgynes

postów: 11

25.03.2011 15:44

eee i popsułaś koleżąnce emocjonujący wieczór ;)

anulka7

postów: 121

25.03.2011 13:56

hej,dla pocieszenia powiem Ci,ze to jest powtórka i wygra ten drugi w okularkach a nie "chemik" moim zdaniem zostawiają tak specjalnie takie osoby,ktorych nikt nie lubi w zespole,zeby zwiększyć oglądalność,tak samo jak w pierwszej serii Harolda i tą rudą małpę.

YOOLA25

postów: 2

24.03.2011 21:56

witam,jestem w wielkim szoku decyzja jury w dzisiejszym odcinku TopCHef- Hawaje- .jezeli topchefem mialby zostac arogant i chemiczny kucharz bede zbulwersowana i nigdy nie chcialabym odwiedzic restauracji w ktorej taki CHEF bedzie gotowal.decyzje jury nie sa do konca przemyslane.HAROLD w pierwszej edycji to byla sluszna decyzja!dziekuje i pozdrawiam