Widelcem po mapie

ostatnio na forum >>

Catering na festyn w Warszawie >

Grill to bardo dobry pomysł. Szczególnie,że kazdy to lubi :) Jeśli jest...

zdrowitka, 17.08.2017 | czytaj dalej


Jadalnio-kuchnia i stół >

KrystynkA, powiem Ci, że drewno też może być luksusem i też może...

Jagoda39, 16.08.2017 | czytaj dalej


dieta bezglutenowa >

Czy nie jeść glutenu, to powinien być wniosek alergologa, albo dietetyka. Ja...

maniotek, 14.08.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1945, wpisów: 29723
najnowszy wpis: 17.08.2017 10:24

Mamy 26974 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Wasze przepisy

FORUM kuchnia+ Szaszłyki inaczej

Goga

postów: 38

14.03.2007 19:21

składniki:3 piersi drobiowe pokrojone w paski
3 papryki czerwone pokrojone w paski
5 dyżych pieczarek pokrojonych w plastry
0,5kg surowego grubego boczku,pokroić w
cienkie plastry wzdłuż dłuższego boku
słonina pokrojona w kwadraty
cebula pokrojona w grube plastry
Plastry boczku lekko rozbić.Wszystkie składniki doprawić przyprawą"gyros".W plaster boczku zawijać piersi,paprykę i plastry pieczarek po równo. Nadziewać na patyczki na przemian z cebulą i słoninką. Piec w 180st.ok.1godz.Podawać z sosem tzatziki.Smacznego