Widelcem po mapie

ostatnio na forum >>

Termometr gastronoiczny >

Jest co najmniej kilka opcji. Do domu spokojnie wystarczy sonda na 1.5m...

beks, 23.08.2017 | czytaj dalej


jakie meble do kuchni >

Ja zawsze uważałem meble na wymaiar za zbyt duży wydatek. Moim skromnym...

misio12312, 23.08.2017 | czytaj dalej


pozyczki online >

Ja polecam [url=https://aasadlabiznesu.pl/]pożyczka przez internet[/url] skorzystałam z niej miesiąc temu, Aby otrzymać...

kosmag91, 22.08.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1947, wpisów: 29737
najnowszy wpis: 23.08.2017 13:04

Mamy 26987 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Produkty poszukiwane

FORUM kuchnia+ stek

560705

postów: 35

19.02.2012 22:19

ad 1 nie można, ze względów o których już na forum była mowa wielokrotnie; za 20 zł. per kilo można kupić wołowinę krów mlecznych, które są już niewydajne i wtedy przeznacza się je na ubój; steki robi się wyłącznie z wołowiny krów mięsnych !!!; ponieważ w RP zarówno sprzedawcy jak i klienci nie widzą różnicy (koszmar) między bydłem mlecznym i mięsnym, to jest jak jest i obawiam się że długo jeszcze tak będzie;
ad 2 nóż zawsze powinien być ostry, bo inaczej nie ma sensu go używać;

Pozdrawiam

cardinal46

postów: 1

18.02.2012 13:04

Witam, mam pytanie czy udało się komuś zrobić dobry stek z mięsa do 20zł. za kg? By nie trzeba go było kroić naprawdę ostrym nożem?