Widelcem po mapie

ostatnio na forum >>

Termometr gastronoiczny >

Taki do sprawdzania temp. potraw, zwykle mięs poddawanych obróbce termicznej (zwykle pieczenie)....

kipson, 18.08.2017 | czytaj dalej


Jakie garnki na lata? >

Ja polecam niemieckie garnki ELO. Odkryłam je jak przyjechałam do męża na...

Kami30, 18.08.2017 | czytaj dalej


Śledź pod futrem >

Jak to taki przepis "na bogato", dorzuciłabym tu jeszcze coś chrupiącego, na...

NickyBalboa, 17.08.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1946, wpisów: 29726
najnowszy wpis: 18.08.2017 12:28

Mamy 26976 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Wszystko o... kuchni+

FORUM kuchnia+ Spam

amanda92

postów: 4

09.11.2015 18:06

takie czasy Panie i Panowie ;-)

Justa1988

postów: 75

21.10.2015 09:02

no niestety zdarza się to teraz na większości forów. Ciężko znaleść takie normalne prawdziwe forum

rzviro

postów: 212

16.09.2015 18:16

Widzę, że spamowanie na tym "forum" jest normą ( tolerowaną )....... Oby tak dalej "włodarze" c+. Zaczynam swoją obecność tutaj traktować, jako przypadek, wypadek.....