Widelcem po mapie

ostatnio na forum >>

Termometr gastronoiczny >

Taki do sprawdzania temp. potraw, zwykle mięs poddawanych obróbce termicznej (zwykle pieczenie)....

kipson, 18.08.2017 | czytaj dalej


Jakie garnki na lata? >

Ja polecam niemieckie garnki ELO. Odkryłam je jak przyjechałam do męża na...

Kami30, 18.08.2017 | czytaj dalej


Śledź pod futrem >

Jak to taki przepis "na bogato", dorzuciłabym tu jeszcze coś chrupiącego, na...

NickyBalboa, 17.08.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1946, wpisów: 29726
najnowszy wpis: 18.08.2017 12:28

Mamy 26977 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Wasze przepisy

FORUM kuchnia+ sos kurkowy

ansyna

postów: 2

01.03.2016 22:57

Ja generalnie jestem zwolennikiem oszczędnego przyprawiania grzybów. Czasami sól i pieprz wystarczy i pozwala rzeczywiście cieszyć się smakiem grzyba, a nie przypraw.

JacekSE

postów: 3

25.02.2016 14:25

Zbliża się wiosna czy ktoś eksperymentował z rabarbarem np. łączenie z mięsem.Rabarbar ma ciekawy kwaskowy smak i myślę że idealnie by pasował np.do drobiu.Wszystkie przepisy opiewają przeważnie na deserach i ciastach.Jakby ktoś miał ciekawe pomysły to zapraszam.

Justa1988

postów: 75

25.02.2016 09:07

kurki podsmażyć na masełku dodać śmietanki, doprawić i jest dobry sosik. mniam mniam, szybki i dobry

JacekSE

postów: 3

22.02.2016 18:07

czy ma ktoś ciekawy pomysł?