Widelcem po mapie

ostatnio na forum >>

Termometr gastronoiczny >

Taki do sprawdzania temp. potraw, zwykle mięs poddawanych obróbce termicznej (zwykle pieczenie)....

kipson, 18.08.2017 | czytaj dalej


Jakie garnki na lata? >

Ja polecam niemieckie garnki ELO. Odkryłam je jak przyjechałam do męża na...

Kami30, 18.08.2017 | czytaj dalej


Śledź pod futrem >

Jak to taki przepis "na bogato", dorzuciłabym tu jeszcze coś chrupiącego, na...

NickyBalboa, 17.08.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1946, wpisów: 29726
najnowszy wpis: 18.08.2017 12:28

Mamy 26977 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Programy kuchni+

FORUM kuchnia+ SŁODKA GRA

więcej >>

Hiheat

postów: 5

08.04.2010 22:06

Hmmm... woda, cukier i co chcesz np. kwasek cytrynowy. Zależy ile potrzebujesz tego zrobić. Wody tyle, żeby tylko lekko zwilżyć cukier. Później ścieżki, wzorki rysujesz np. na papierze pergaminowym, chwilkę odczekujesz i jak jeszcze jest miękkie, a nie gorące, nawijasz sobie na co bądź:)

haniakan

postów: 16

12.03.2010 08:59

witam wszystkich czy moze ktos by mi podał przepis na ozdoby robione chyba z karmelu na ozdoby do deserów ,chodzi mi program "słodki drań 2"dokładnie robił tam puddin jamajski i przepiekna ozdobe zakręconą w rórkę z karmelu nie wiem jak tozrobic pokazywaj sam spsób zakrecenia ale jakie składniki ?