Widelcem po mapie

ostatnio na forum >>

Termometr gastronoiczny >

Taki do sprawdzania temp. potraw, zwykle mięs poddawanych obróbce termicznej (zwykle pieczenie)....

kipson, 18.08.2017 | czytaj dalej


Jakie garnki na lata? >

Ja polecam niemieckie garnki ELO. Odkryłam je jak przyjechałam do męża na...

Kami30, 18.08.2017 | czytaj dalej


Śledź pod futrem >

Jak to taki przepis "na bogato", dorzuciłabym tu jeszcze coś chrupiącego, na...

NickyBalboa, 17.08.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1946, wpisów: 29726
najnowszy wpis: 18.08.2017 12:28

Mamy 26979 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Produkty poszukiwane

FORUM kuchnia+ Skrobia kukurydziana

ragoo

postów: 6

28.12.2007 12:31

ja zastępowałem. nie wiem czy efekt byłby taki samo po dodaniu skrobii, ale wychodziło wszystko bardzo dobrze!

tomek

postów: 32

20.12.2007 18:41

gdzieś jeszcze?? w innych miastach??

jacek1f

postów: 2296

04.12.2007 12:29

w Kuchniach Świata - w warszawie np w Arkadii lub w GM.
250 gr torebka ok 7 zł.

albo prze net zamowic...

o:

www.kuchnieswiata. com.pl/product_info.php/products_id/170

GRAŻYNA876

postów: 1

02.12.2007 21:00

Co to jest skrobia kukurydziana - czy to samo co maka kukurydziana? Często w przepisach jako sładnik podana jest skrobia kukurydziana, czy mozna zastąpic ja maką kukurydziną???