Widelcem po mapie

ostatnio na forum >>

Termometr gastronoiczny >

Taki do sprawdzania temp. potraw, zwykle mięs poddawanych obróbce termicznej (zwykle pieczenie)....

kipson, 18.08.2017 | czytaj dalej


Jakie garnki na lata? >

Ja polecam niemieckie garnki ELO. Odkryłam je jak przyjechałam do męża na...

Kami30, 18.08.2017 | czytaj dalej


Śledź pod futrem >

Jak to taki przepis "na bogato", dorzuciłabym tu jeszcze coś chrupiącego, na...

NickyBalboa, 17.08.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1946, wpisów: 29726
najnowszy wpis: 18.08.2017 12:28

Mamy 26977 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Wasze przepisy

FORUM kuchnia+ Sernik krakowski

Januszek1980

postów: 8

22.02.2017 18:08

Sernik podawany na ciepło :) Musi być ubijany gdzieś z 15 min wtedy bedzie mial najlepsza konsystencje. http://www.rankingproducenta.pl/

DolinaLawendy_pl

postów: 16

29.12.2016 09:51

Sernik to jedno z moich ulubionych ciast i nie omieszkam skorzystać również z tego przepisu, chociaż widziałam już naprawdę różne to żaden nie był tak dobry jak ten tradycyjny, królewski :)

magiakuchni

postów: 15

18.12.2016 09:58

Przepis na tradycyjny sernik krakowski z kratką. Pyszny, wilgotny z rodzynkami i błyszczącym lukrem. Idealny na nadchodzące święta. Zapraszam do wspólnego pieczenia tego pięknego sernika razem z nami na kanale YouTube.

Przepis dostępny w formie filmu na kanale YouTube