Widelcem po mapie

ostatnio na forum >>

Śledź pod futrem >

Jak to taki przepis "na bogato", dorzuciłabym tu jeszcze coś chrupiącego, na...

NickyBalboa, 17.08.2017 | czytaj dalej


Catering na festyn w Warszawie >

Grill to bardo dobry pomysł. Szczególnie,że kazdy to lubi :) Jeśli jest...

zdrowitka, 17.08.2017 | czytaj dalej


Jadalnio-kuchnia i stół >

KrystynkA, powiem Ci, że drewno też może być luksusem i też może...

Jagoda39, 16.08.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1945, wpisów: 29724
najnowszy wpis: 17.08.2017 12:48

Mamy 26974 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Programy kuchni+

FORUM kuchnia+ RACHAEL NA WAKACJACH

więcej >>

Ela LISA

postów: 1956

06.07.2009 07:47

Oni sa dumni ze swojej kuchni.Inni nie potrafia sie tak zaprezentowac.Dodatkowo, e hotelach ,jedzenie jest slabo doprawiane,ze wzgledu na jego bezproblemowe przerabianie.Przez tydzien,na rozne potrawy.Ochyda.

snoozy

postów: 2419

05.07.2009 22:00

Prawdziwe jedzenie danego kraju w którym byłem w hotelu było właśnie w Barcelonie.Regionalne kiełbasy, tortille, oliwki, owoce.Rewelacja i pycha

Ela LISA

postów: 1956

05.07.2009 21:52

W hotelach, zawsze podaja sniadania kontynentalne.Czyli takie jak wymieniles. Jest co prawda zawsze, jakies danie z kuchni kraju w ktorym jestes,tylko ze przyprawione mdlo.
Najlepsze jedzenie, zawsze tam, gdzie jedza tubylcy.
Wstyd nie zjesc gdzies na miescie. Zywic sie tylko w hotelu.Zero przyjemnosci.

snoozy

postów: 2419

05.07.2009 20:35

Jak byłem w Indiach jadłem tylko na ulicznych straganach dale z soczewicy, samosy i inne regionalne pysznosci.Przez myśl mi nie przyszło by jeśc w hotelach bo tam dawali takie same cuda jak na całym swiecie.Szynka, kiełbasa, ser żółty jakieś owoce.Nic typowo z tego kraju.

nikita666

postów: 370

05.07.2009 20:13

kiedys w krakowie byl chyba 1 dzien znany aktor Morgan Freeman, dali mu porzadna pajde chleba ze smalcem i sie zachwycil. Milioner ktory jadl juz pewnie najlepsze i najdrozsze rzeczy na swiecie a tu prosze, zachwycowany czyms tam prostym, polskim tak to jest

snoozy

postów: 2419

05.07.2009 20:05

Mam sporo znajomych, którzy mieszkają poza naszymi granicami i jak przyjeżdzają do naszego kraju pierwszy raz to zawsze im pokazuje oprócz historycznych miejsc tradycyjną kuchnie.Częśc robie sam w domu częśc ciągne ich do Zapiecka i Chłopskiego Jadła.Pamiętam moją znajomą z Portugalii, która pierwszy raz w życiu jadła bigos, pierogi z kurkami, sledzia pod pierzynką i wiele innych potraw.Była zachwycona.Bała sie naszego jedzenia dlatego jak szliśmy to wypatrywała gdzie jest McDonald by ewentualnie tam się udac gdyby jej nie smakowało.Nie musiała jednak tam iśc :-)

nikita666

postów: 370

05.07.2009 17:00

bylem kiedys na wycieczce w pradze, czas wolny to wszyscy poszli do McD - ludzie okropne... nie to ze neguje tą knajpe, kto chce niech je ale w takim miejscu zamiast cos nowego to ladowac w siebie hamburgery? Okrope. Ja za to kupilem pyszna salami z papryka, niby wegierska dobra a mnie wlasnie smakuje ta z czech, niesamowity kolor i smak.

migotka333

postów: 1184

05.07.2009 16:51

spotkałam się z tym zjawiskiem... obowiązkowa wizyta z McDonaldzie, gdziekolwiek by on nie był :-D
+ obowiązkowa fotka.

snoozy

postów: 2419

05.07.2009 16:41

Ja nie neguje takich miejsc bo wiem,ze ludzie do nich chodzą.Przykładem może byc knajpa Adrii gdzie zapisy sa na 2 lata.Nie wynika to też z tego,że są one drogie tylko ja akurat będąc w jakims kraju staram się poznac kuchnie danego kraju a nie jak niektórzy moi znajomi zaraz po wjściu lecą do McDonalda gdzie on by nie był.

nikita666

postów: 370

05.07.2009 16:19

OK to nazwiemy program "Snobistyczna Rachel" i dzieki temu dajecie dobra ocene :) Mnie by wcale taki tytul ani program typowo snobistyczny nie przeszkadzal w tak malych ilosciach, RR troche do tego pasuje ale niewazne, kazdy ogladal i ma wlasne zdanie, nie trzeba sie we wszystkim w 100% zgadzac. Swoja droga ja jestem otwarty na kuchnia nowa, jak u Ardii czy Blumethala tym bardziej mnie te wstawki nie przeszkadzaja. Bourdain czy kuchnia jak zycie - tam macie czesto kuchnie biedna, tania wiec czemu nie mialaloby byc miejsca dla programiu wlasnie z taka kuchnia jakby odwrotnoscia tego. moze to nie zadna rewelacja ale ja sie ciesze ze ten program byl mimo ze byly odcinki ciut slabsze, nudnawe ale dla samej RR lubilem poogladac i zobaczyc cos nowego, ja w przeciwienstwie do niektorych z Was, nie bylem nigdy w tej czesci europy gdzie byly krecone programy Rachel na wakacjach wiec przy okazji zobaczylem cos nowego.

snoozy

postów: 2419

05.07.2009 14:31

W tym programie nie zareprezentowała praktycznie nic prócz snobistycznych miejsc na jedzenie.Dwa poprzednie programy były super i taką ją własnie lubie

Ela LISA

postów: 1956

05.07.2009 14:29

To prawda, Sycylijska krew.Ale ten program,nie byl dobry.
Wolalam wczesniejsza RR. Kobieta powinna miec rozum. W tym programie ,Ona go nie pokazala.

nikita666

postów: 370

05.07.2009 14:22

Laska z temperamentem i dobrze, co by to bylo jak kazdy czlowiek bylby taki sam, ona sama w sobie jest pozytywna odmiennoscia :)

minutka

postów: 1250

05.07.2009 14:14

Ja Ją nazywam/nazywałam pozytywnie nakręconą. Krzykliwa? W Jej żyłach płynie sycylijska krew! Przypomnij sobie "rozmowy" Włochów, Elu ;-)

nikita666

postów: 370

05.07.2009 13:36

e tam

ja ją lubie w obu wersjach, tam gotowanie tu inna forma

Ela LISA

postów: 1956

05.07.2009 13:31

Krzykliwa,szalona,taka nawiedzona.
Teraz po tym programie,jednak inaczej na nia patrze.Niestety gorzej.

nikita666

postów: 370

05.07.2009 12:59

a czemuz to nawiedzona?!

Ela LISA

postów: 1956

05.07.2009 10:13

W tym programie Rachel wystepuje w roli,malo kumatej slodkiej idiotki.Nie podoba mi sie to.Znam ja z innej strony,chociaz,gotujac w poprzednim programie,tez byla troche nawiedzona i szalona.Moze taka jest na codzien?

nikita666

postów: 370

05.07.2009 00:24

troche nudnawy ale ja jestem obronca RR zawsze :)

Ela LISA

postów: 1956

04.07.2009 22:36

Ten program,to pomylka.Rachael jest swietnym kucharzem,a w tym programie,zajmuje sie reklama miejsc,dla turystow.
Nie pasuje to do niej.

minutka

postów: 1250

04.07.2009 22:05

No widzisz? Tak nie przypadł mi do gustu ten program, że nawet nie zainteresowałam się, ile jest odcinków. Dziękuję :-)

snoozy

postów: 2419

04.07.2009 21:50

Nie musisz Minutka bo to był ostatni odcinek.Oczywiscie pojawią się powtórki, na które ja nie mam zamiaru tracic czasu

minutka

postów: 1250

04.07.2009 21:48

Kolejny raz - niestety :-( - Rachel pokazała miejsca dla snobów, a nie dla ludzi pragnących poznać prawdziwe smaki odwiedzanych miejsc. Może o to chodziło w programie - nie dla mnie, odpadam.

snoozy

postów: 2419

04.07.2009 20:20

Dania dziś pokazywane w 90% to nie kuchnia Katalonii tylko jakieś molekularne cuda.Nie sądze by tradycyjnym daniem Barcelony buły jakies pianki i koloidy z warzyw itp wytwory.Program byłby lepszy gdyby pokazywał prawdziwa kuchnie jaka jest w Barcelonie a jest świetna, tradycyjna, oparta na oliwiie, pomidorach, owocach morza.To co pokazali w programie ma sie jak pięśc do oka

snoozy

postów: 2419

04.07.2009 17:29

Dziś Barcelona i gafa na początku programu.Pierwsze słysze by na La Boqueira można wszystkiego spróbowac i dotknąc.Nie radze tego robic bo jest nizbyt mile widziane przez Barcelończyków.Ciastka na La Rambla są obłędne.Kształty i smak nieprzecietny.Znów go poczuje w październiku.

snoozy

postów: 2419

28.06.2009 23:23

I taką właśnie chce pamiętac RR

Ela LISA

postów: 1956

28.06.2009 23:01

W tym programie ,za malo jest gotowania. Raczej zwiedzanie.
Znamy ja jednak z innego. Pokazala ze potafi gotowac.
Blyskawicznie zrobi cos z niczego i z glodu nie umrze.

snoozy

postów: 2419

28.06.2009 22:49

Jak widze ktoś pomylił kanał kuchni tv z TV moda

Ela LISA

postów: 1956

28.06.2009 22:26

Ona jest kucharzem.Na pierwszym miejscu.
A co do zapuszczania, to trzeba byc niedowidzacym kretynem,zeby cos takiego twierdzic.

Don_Fiutaccio

postów: 51

28.06.2009 22:17

Ta Rachel to nawet ładniutka. Szkoda, że zaczyna stawiać na jedzenie zamiast na sexy wygląd. No cóż, coś za coś... ale cholernie szkoda, że taka ładna dziewczyna się zaczyna zapuszczać...

post edytowany 1 raz, ostatnio 28.06.2009 22:17

snoozy

postów: 2419

22.06.2009 19:02

To widze,że niewiele mnie omineło

minutka

postów: 1250

22.06.2009 18:25

W Bordeaux. Odcinek rzeczywiście taki sobie. W zasadzie nijaki.

snoozy

postów: 2419

22.06.2009 17:33

Nie oglądałem 3 odcinka.Gdzie była tym razem?

nikita666

postów: 370

22.06.2009 13:05

bardzo przecietny ten 3 odcinek, drugi byl zdecydowanie lepszy, ciekawe skad taka slaba forma RR

jacek1f

postów: 2296

16.06.2009 16:12

a to przepraszam! Nie zrozumialem kompletnie, rzeczywiscie, myslalem, ze ty o roznorodnosci kuchnitv, jak w pierwszym zdaniu, ale widac masz galopade mysli i przykrociles:-)

Odniosl sie moj post do roznorodnosci w kuchnitv. calej, ogolnie, a nie zawartosci jednego programu.. sorry.

Biorac pod uwage bazarki, odswiezacze i inne takie to pewnie:-) Masz racje. Oczywiscie.

Tak czy siak Brygida wypada blado przy innych rodzajach - nie podrozniczych (Antos, Tonia w Grecji, Sophia z ziolami, MAtt i Kot, Globtrotuar i inni), czyli standach, jak" Julia Piekna, Pepin, Szefowie, nawet Kuroń, Adam i inne gadajace glowy i gotujace.

Z tym sie zgadzamy.

nikita666

postów: 370

16.06.2009 13:05

i jeszcze jedno bo widze ze niewiele zrozumiales i mylisz pojecia, roznorodnosc w pragramie RR polega na tym, ze oporcz kuchni sa inne elementy (bazar, zakupy, przesmieszna wstawka o odswiezaczku powietrza itd) a co takiego masz u brygidy innego co powoduje roznorodnosc? wymien jeden element, przeciez to jest zwykle gotowanie jak w wiekszosci prgramow tylko ze na bardzo niskim poziomie. jak ty tu widzisz niekonsekwencje to wybacz ale to juz z toba glowa jest cos nie tak :)

snoozy

postów: 2419

16.06.2009 10:45

Goście u Brygidy to ni w pięć ni w dziesięc.Kobiety, które nie lubią gotowac występują w takim programie.Dziwne

Ela LISA

postów: 1956

16.06.2009 09:03

Snobizm,byl w wielu programach.U Brygidy chory na glowe gosc,zadzierajacy nosa,u Adama , wina dla szpanu , itd.

snoozy

postów: 2419

16.06.2009 07:42

Popieram :-)))))

jacek1f

postów: 2296

15.06.2009 23:20

Dzięki czemu jest różnorodna?! Teraz tak uważasz, to i pokochaj Brygidę...:-))) Tez wnosi wiele różnorodności:-)))))

RR lubię, doceniam co robi w US. Uroczo się miota i pokrzykuje.
Ale jak byłeś w Prov kiedys, to przyznaj, ze to zgroza, a nie odcinek o Prov programu kulinarnego. Taki kit mozna wciskac na rynku amerykanskim ale nie europejskim.

I tyle. Bez demagogii, nielubienia itd itp.
\\A z różnorodnoscią - bądź choć trochę konsekwentny w pogladach - toc wtedy wszystkie programy, nawet kity najgorsze spełniaja rolę swą:-)))
Basta.

nikita666

postów: 370

15.06.2009 21:17

Rozumiem ale zobaczcie, ze kuchnia.tv jest dzieki temu bardzo roznorodna. Oporcz samego gotowania pokazuje sie rozne miejsca itd. Czy to program Bourdaina czy Maklowicza ten element sie pojawia. Mnie sie bardzo podoba jak RR idzie sobie na zakupy, na bazar a potem troche o potrawach i wg mnie taka calosc jest spojna i pasuje do kulinarengo programu ale oczywiscie kazdy moze miec inne zdanie.

minutka

postów: 1250

15.06.2009 20:52

Nikito, ja RR lubię, lubiłam też jej Dania na szybko. Ale ten program zupełnie mi nie odpowiada, nie na kanale kulinarnym :-(

nikita666

postów: 370

15.06.2009 20:27

Ja tam snobizmu nie widze ale nawet jakby byl to nic zlego, ze sie taki element pojawia. Sa w kuchni tv programy z elementami kuchni typowo regionalnej wiec jest tez miejsce na cos wyszukanego wrecz snobistycznego, wiadomo, ze czesc osob RR nie lubi i cokolwiek ona nie zrobi to bedzie zle. Chyba juz kazdy sie przyzwyczail do tej demagogii.

minutka

postów: 1250

14.06.2009 21:20

Snobizm - to słowo, które uciekło mi, gdy pisałam wcześniej. Do głowy przyszło mi wówczas inne - maniera, ale jest zbyt delikatne do tego, co widać w tym programie. Dziękuję, Chłopcy.
W Prowansji nigdy nie byłam, więc jej nie znam. Moje jej wyobrażenie wynika z lektur Petera Mayle'a.

snoozy

postów: 2419

14.06.2009 16:18

Mam podobne odczucia co Jacek.Pragram lansuje snobistyczne knajpy (dobre dla Amerykanów, którzy wyrwali się do Europy).Oczywiście dobrze, że pokazywane są takie miejsca ale powinny też byc pokazywane miejsca dla normalnego turysty, który zmęczony zwiedzaniem ma ochote zjeśc cos dobrego i taniego a nie dwa siknięcia sosu na talerz

jacek1f

postów: 2296

14.06.2009 16:08

Minutko - mam podobne zdanie po obejrzeniu dzisiejszej Prov.Tak jak pisalem wczesniej - to dla US widzow - bo jakos bylem i zakochalem sie w innej Prov niz Rachela:-(

Wydumane wysztukowane potrawy w restauracjach lekko snobowo -oszukanczo -turystyczno -hamerykanskich.... Ten targ tak i co? I nic. Kolejna wizyta w restauracji a nie w bistro ani w oberzy.... i kelnerzy we frakach?

Ja pamietam i kocham Prov z targami i zbudkami i lokalami tubylczymi obok tych targow, z bistrami u Mammy Terezy lub Babci Helene - gdzie w menu jest jedna potrawa, ale kazdego dnia inna...

Provansa Racheli jakos mi sie nie podoba i nie znam jej po 25 minutach programu.

Co utwierdza mnie w opinii wczesniejszej o tej serii - ze super że jest, ale nie w kuchnitv w Polsce.

snoozy

postów: 2419

14.06.2009 14:36

Ja takie przygody miałem na bazarach w Katmandu.Dzięki Minutka za pamięc :-)Odebrałem maila

minutka

postów: 1250

14.06.2009 14:25

Coś takiego uskuteczniałam w dzieciństwie i na bazarku przy Banacha jakieś 10 lat temu. Zazwyczaj próbowałam smaków owoców, ale zdarzyło mi się też z ogórkami kiszonymi, gdy w akademiku zabrakło mi moich. Pan dał mi do spróbowania, a potem jeszcze dorzucił - chyba - 3 gratis, mówiąc że, jeśli kobieta ma ochotę na kiszone ogórki, to musi to coś oznaczać ;-)

snoozy

postów: 2419

14.06.2009 13:24

Fajne są targi gdzie zamin coś kupisz możesz spróbowac.Na takich targach mozna za darmoche nieżle się najeśc.Niestety takich jest mało

KATARZYNKA

postów: 760

14.06.2009 13:05

minutka napisała 13.06.2009 17:53:
W dzisiejszym odcinku o Prowansji zachwycił mnie targ - stoiska były tak kolorowe, że słońce od razu mi się udzieliło (mimo całodniowej ulewy).
Ja też byłam zachwycona. Obawiam się jedynie, że mogłabym się stać pierwszą osobą, którą siłą musieli by usunąć z tego targu. :-)))

minutka

postów: 1250

14.06.2009 13:04

A mi się wydaje, że jest nieporozumieniem na kuchnia.tv. Byłby dobry może dla programów o podróżach - taki poradnik, gdzie coś zjeść.
Moje wakacje upływają pod znakiem zabaw w kuchni i czerpania pełnej przyjemności z gotowania - bez pośpiechu i ze składnikami prosto z ogródka. Egoistycznie oczekiwałam czegoś podobnego, gdy tymczasem program jest podróżą od restauracji do restauracji i nawet brak jest podglądania kucharzy innych krajów. Za takimi wakacjami nie przepadam :-(
Za to Rachael sprawdza się w nowej roli :-)

Ela LISA

postów: 1956

14.06.2009 07:17

Dobry program. Przyjemnie sie oglada.

snoozy

postów: 2419

13.06.2009 18:09

Moje najlepsze tagi na jakich byłem to w Barcelonie, Delhi i Florencji.Program fajny

minutka

postów: 1250

13.06.2009 17:53

W dzisiejszym odcinku o Prowansji zachwycił mnie targ - stoiska były tak kolorowe, że słońce od razu mi się udzieliło (mimo całodniowej ulewy).

nikita666

postów: 370

13.06.2009 17:25

Program jest ok, Rachel wyglada rewelacyjnie, widac, ze sie zna na rzeczy, bardzo ciekawei gada o zarciu itd. Zadna rewelacja ale program jest ciekawy, fajny i ja na pewno bede ogladac.

Ela LISA

postów: 1956

11.06.2009 12:28

Duzo wie,ma rodzine we Wloszech,matke ktora cale zycie gotuje po Wlosku.Wychowala sie jednak w Stanach i jest otwarta na wszystkie kuchnie.

marghe

postów: 356

10.06.2009 00:40

Ela LISA napisała 09.06.2009 19:16:
Ona jest z pochodzenia Wloszka.Lubie jej gotowanie,dlatego poogladam ten nowy program.Moze bedzie wiecej gotowania? Na to licze.
Z pochodzenia może i jest Włoszką ale o włoskiej kuchni to niewiele wie. Niestety.

Ela LISA

postów: 1956

09.06.2009 19:16

Ona jest z pochodzenia Wloszka.Lubie jej gotowanie,dlatego poogladam ten nowy program.Moze bedzie wiecej gotowania? Na to licze.

snoozy

postów: 2419

09.06.2009 16:49

Tak się składa,że nie mam pojęcia w jaki sposób dostała mozliwośc zaistnienia.Mnie jej dania w pół godziny też się podobały.Szczególnie na sam koniec jak próbowała swoich dań i robiła tak apetyczne miny,ze chiało sie gotowac

nikita666

postów: 370

09.06.2009 16:46

Ja mam wrazenie, ze Rachel krytyje sie glownie za to w jaki sposob dostala mozliwosc robienia programow a nie za samo gotowanie bo jej gotowanie jest calkiem ok i ogolnie ona jest bardzo sympatyczna a o przeszlosci mozna przeciez zapomniec.

snoozy

postów: 2419

09.06.2009 08:53

Będe oglądał uważnie.Zobaczymy jej te korzenie

jacek1f

postów: 2296

09.06.2009 07:53

RR jest gwiazda w US wylacznie. Program jest sluszny, ale na rynek hamerykanski - to wspaniale, ze zdecydowano sie wyslac celebrytke gotujaca, gdzies poza Stany i ze dzieki temu moze ktos pomysli i zobaczy, ze jest inny swiat tam hen za oceanem.

Ale kupowanie tego w Europie i pokazywanie na kulinarnym kanale... hmm bardzo dyskusyjne, chyba zeby denerwowac widzow i osmieszac Amerykanow pokazujac nie tu gdzie trzeba ich indolence i zachwyty i niezrozumienie Europy?

Ciekawe bedzie jak RR odwiedzi Włochy - trzymaj sie Pawel fotela i kolek w zęby:-))) - bo niby tam jej korzenie...:-)

A ja ze zgroza czekam na odwiedziny przez nia Grecji:-)))

Ela LISA

postów: 1956

09.06.2009 06:58

Ja tez czekalam na gotowanie. Wiecej o jedzeniu.Myslalam ze taki program bedziemy ogladali,a tu guzik.

minutka

postów: 1250

08.06.2009 20:29

Ja się zawiodłam, niestety. Za mało gotowania, za dużo zakupów. A piwo do wszystkiego to przegięcie, nawet w Irlandii.

aga-aa

postów: 16

08.06.2009 19:28

mnie osobiście program nie zachwycił, ale może dlatego, że nie lubiłam jej wcześniejszego programu, nie mogę sie do niej przekonać ;)

KATARZYNKA

postów: 760

08.06.2009 08:29

nikita666 napisał 07.06.2009 17:42:
a ja durny przegapilem program i powtorke :(((
Nie przejmuj się. Ja też. Dlatego opinii na temat programu jeszcze nie mam.

snoozy

postów: 2419

07.06.2009 17:48

Kolejne zwiedzanie tylko dla odmiany w kobiecym towarzystwie.Po pierwszym odcinku odczucia lekko pozytywne.Zobaczymy co będzie dalej

nikita666

postów: 370

07.06.2009 17:42

a ja durny przegapilem program i powtorke :(((

Ela LISA

postów: 1956

07.06.2009 09:51

Ogladalam wczoraj,takie sobie.Rachael jak zwykle krzykliwa,malo gotowania.Ledwie ze dwa przepisy,i to nie jej,tylko podgladane i komentowane.Bardziej zwiedzanie,oraz gdzie, i co kupic. Zobaczymy co bedzie dalej.W kazdym razie ,jakas odmiana.

minutka

postów: 1250

07.06.2009 09:07

Pierwszy odcinek poleciał. I co? Oglądaliście? A może czekacie z opiniami na dzisiejszą powtórkę?

Ela LISA

postów: 1956

29.05.2009 21:10

Powtorki czasami ratuja.

KATARZYNKA

postów: 760

29.05.2009 12:30

A powtórka 7 czerwca o 15:05. Więc jak ktoś przeoczy w sobotę, to spokojnie załapie się jeszcze w niedzielę. :-)

Ela LISA

postów: 1956

29.05.2009 11:41

Chetnie poogladam,gotowanie i zwiedzanie.

snoozy

postów: 2419

29.05.2009 11:31

6 czerwca Elu.W sobote o 17.20

Ela LISA

postów: 1956

29.05.2009 11:08

Kiedy bedzie pierwszy program?

nikita666

postów: 370

24.05.2009 21:04

super ciesze sie ze znow zobaczymy RR

snoozy

postów: 2419

24.05.2009 14:11

Skoro jest na 81 miejscu najbardziej wpływowych Amerykanów to oczymś to świadczy.Tez ją bardzo lubie.Mam nadzieje,że więcej będzie zwiedzania z kuchnią w tle niż gotowania

minutka

postów: 1250

24.05.2009 11:30

Lubiłam oglądać "Dania w pół godziny" i chętnie zobaczę Rachel Ray w kolejnym programie. Lubię temperamentnych prowadzących i ludzi z charyzmą, a według mnie ta kobieta ma jedno i drugie.
Ciekawa jestem, jak wypadnie jako przewodniczka po smakach różnych krajów.

KATARZYNKA

postów: 760

24.05.2009 09:36

Na pewno będzie to jakaś miła odmiana. Choćby z tego względu, że w roli obieżyświata będzie babeczka.

Ela LISA

postów: 1956

24.05.2009 09:25

To bedzie dobry program. Widzialam migawke . Kiedys byly Sloneczne Smaki Sophie,ktore bardzo chetnie ogladalam ,takie wakacyjne programy kulinarne,sa cudowne.
Zwiedzanie i gotowanie.Wakacje.