Widelcem po mapie

ostatnio na forum >>

Śledź pod futrem >

Jak to taki przepis "na bogato", dorzuciłabym tu jeszcze coś chrupiącego, na...

NickyBalboa, 17.08.2017 | czytaj dalej


Catering na festyn w Warszawie >

Grill to bardo dobry pomysł. Szczególnie,że kazdy to lubi :) Jeśli jest...

zdrowitka, 17.08.2017 | czytaj dalej


Jadalnio-kuchnia i stół >

KrystynkA, powiem Ci, że drewno też może być luksusem i też może...

Jagoda39, 16.08.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1945, wpisów: 29724
najnowszy wpis: 17.08.2017 12:48

Mamy 26974 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Programy kuchni+

FORUM kuchnia+ Przewodnik po Australii dla smakoszy

więcej >>

jacekw57

postów: 7

17.01.2013 14:16

W programie z 16.01.2013r podano przepis na chleb z orzechami włoskimi. Do wypieku potrzebna jest mąka niebielona pszenna i takaż sama żytnia. Czy ktoś byłby uprzejmy mi wyjaśnić co to jest ta mąka niebielona? Z góry serdecznie dziękuję za podpowiedź.
jacekw57