Widelcem po mapie

ostatnio na forum >>

Termometr gastronoiczny >

Taki do sprawdzania temp. potraw, zwykle mięs poddawanych obróbce termicznej (zwykle pieczenie)....

kipson, 18.08.2017 | czytaj dalej


Jakie garnki na lata? >

Ja polecam niemieckie garnki ELO. Odkryłam je jak przyjechałam do męża na...

Kami30, 18.08.2017 | czytaj dalej


Śledź pod futrem >

Jak to taki przepis "na bogato", dorzuciłabym tu jeszcze coś chrupiącego, na...

NickyBalboa, 17.08.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1946, wpisów: 29726
najnowszy wpis: 18.08.2017 12:28

Mamy 26978 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Wasze przepisy

FORUM kuchnia+ propozycje przepisów

jacek1f

postów: 2296

08.03.2011 13:41

o jak fajnie! Nieustającego smacznego życzę!

ursi5

postów: 219

08.03.2011 10:48

W sobotę zrobiłam rosół taki, jak proponował Jacek, tzn. z zastosowaniem warzyw na dwa razy. Był naprawdę pyszny i aromatyczny. Kluski też zrobiłam jak ktoś wcześniej napisał na forum z zastosowaniem mąki 00, sporą ilością żółtek i jajek.
Było pysznie.

olabi

postów: 1

07.03.2011 23:52

http://kluski-z-rosolem.blogspot.com/