Widelcem po mapie

ostatnio na forum >>

Termometr gastronoiczny >

Taki do sprawdzania temp. potraw, zwykle mięs poddawanych obróbce termicznej (zwykle pieczenie)....

kipson, 18.08.2017 | czytaj dalej


Jakie garnki na lata? >

Ja polecam niemieckie garnki ELO. Odkryłam je jak przyjechałam do męża na...

Kami30, 18.08.2017 | czytaj dalej


Śledź pod futrem >

Jak to taki przepis "na bogato", dorzuciłabym tu jeszcze coś chrupiącego, na...

NickyBalboa, 17.08.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1946, wpisów: 29726
najnowszy wpis: 18.08.2017 12:28

Mamy 26979 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Wydajemy przyjęcie

FORUM kuchnia+ pomoc w napisaniu opisu mojej kuchni

Orinta

postów: 10

31.01.2015 11:56

Mogłabym się dowiedzieć po co Ci jest potrzebny właśnie taki opis ? Do jakiegoś konkursu czy bardziej na bloga. Jeśli to drugie to używaj takiego prostego języku, który będzie trafiał do tych - którzy będą Cie odwiedzać i takie proste hasła. U mnie najlepszy smak, każdy je mi z ręki itp itd . Chyba wiesz o co mi chodzi : )?

nattaskaa

postów: 1

23.01.2014 14:49

Wejdź na http://superrestauracje.pl/ i sprawdź sobie jakie tam masz typy kuchni. Możesz dodatkowo wchodząc pod nazwę konkretnego lokalu również poczytać jakie są opisy.

Grillcenter_pl

postów: 32

09.02.2012 10:27

Jeżeli faktycznie jest tak jak piszesz,to nie pozostaje nic innego jak tylko spróbować Twoich dań z różnych stron świata. Ciekawy jestem czy faktycznie tak dobrze smakują.

Pozdrawiam Grillcenter.pl

Miłosz

postów: 5

24.07.2011 12:34

Ciekawie musisz gotować ;) przeważnie jak ktoś specjalizuje się w międzynarodowej to fajnie potrafi dobierać smaki :)

Bar4you_pl

postów: 10

14.06.2011 21:05

Czyli po prostu jesteś w stanie przyrządzić potrawę z każdego rodzaju kuchni,zarówno polskie jak i śródziemnomorskiej:) Myślę że nie będzie większego problemu dla tak uniwersalnego kucharza jak Ty:)

waldas_123

postów: 2

14.03.2011 20:34

spoko!!:)bede sam wtedy osobiscie gotowac ci!!:)
moj email to [email protected]

kamil

postów: 283

14.03.2011 20:11

mogę pomóc, gratis, ewentualnie zaprosisz do tej opiswanej kuchni :-) zawodowo zajmuję się redagowaniem tekstów, więc to dla mnie żaden problem. Napisz adres mejlowy.

post edytowany 1 raz, ostatnio 14.03.2011 20:11

waldas_123

postów: 2

14.03.2011 20:07

witam!! jestem swiezym szefem kuchni i mam do napisania opis mojej kuchni, ale nie wiem jak sie zbytnio za to zabrac. ogolnie preferuje kuchnie międzynarodową z połaczeniem kuchni molekularnej . w hotelu wprowadzamy niedzielne obiady dla rodziny i potrzebuje opis do mojej kuchni. czy ktos mi pomoze w tym?? z góry bardzo dziekuje