Widelcem po mapie

ostatnio na forum >>

Termometr gastronoiczny >

Taki do sprawdzania temp. potraw, zwykle mięs poddawanych obróbce termicznej (zwykle pieczenie)....

kipson, 18.08.2017 | czytaj dalej


Jakie garnki na lata? >

Ja polecam niemieckie garnki ELO. Odkryłam je jak przyjechałam do męża na...

Kami30, 18.08.2017 | czytaj dalej


Śledź pod futrem >

Jak to taki przepis "na bogato", dorzuciłabym tu jeszcze coś chrupiącego, na...

NickyBalboa, 17.08.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1946, wpisów: 29726
najnowszy wpis: 18.08.2017 12:28

Mamy 26978 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Kącik zdrowia

FORUM kuchnia+ Piwo

aleksandrace

postów: 18

03.08.2017 07:31

Ja ostatnio przerzuciłam się na piwa bezalkoholowe i wcale nie żałuję. Jeżeli chodzi o dodatek do jedzenia to bardziej polecałabym na przykład jakieś wino.

nina123

postów: 1

16.06.2017 13:00

Ja bardzo lubię piwa mocno chmielone, coś w stylu American India Pale Ale, o cudownym aromacie, najlepiej żywicznym lub owoców tropikalnych. Do tego jakaś słona przekąska np. migdały prażone z Helio http://www.helio.pl/ lub orzechy brazylijskie. Najlepiej w dobrym towarzystwie :-).

Mannas

postów: 10

13.12.2016 11:16

Najlepsze są piwa craftowe, czyli rzemieślnicze. Te komercyjne to raczej woda, z jakimś posmakiem piwa :)

madzik2505

postów: 2

14.11.2016 10:20

piwo nadaje świetny smak mięsom ;) często dusze schab w piwie

http://www.slaskie.compensation-uk.org/

kaja1107

postów: 1

03.10.2016 11:00

osobiscie polecam

Puenta

postów: 4

27.09.2016 21:49

Piwo jest fajne do podlewania mięsa. Nie tylko na grillu.

MarzenkaH

postów: 21

27.06.2016 13:24

Ostatnio bardzo posmakowało mi piwo na miodzie gryczane. Teraz chyba już nigdy nie tknę zwykłego piwa:P

Jakie piwo polecacie? Na co zwracacie uwage podczas kupowania piwa?

http://www.podpiwek.kto-to-jest.pl/