Widelcem po mapie

ostatnio na forum >>

Śledź pod futrem >

Jak to taki przepis "na bogato", dorzuciłabym tu jeszcze coś chrupiącego, na...

NickyBalboa, 17.08.2017 | czytaj dalej


Catering na festyn w Warszawie >

Grill to bardo dobry pomysł. Szczególnie,że kazdy to lubi :) Jeśli jest...

zdrowitka, 17.08.2017 | czytaj dalej


Jadalnio-kuchnia i stół >

KrystynkA, powiem Ci, że drewno też może być luksusem i też może...

Jagoda39, 16.08.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1945, wpisów: 29724
najnowszy wpis: 17.08.2017 12:48

Mamy 26974 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Książki kulinarne

FORUM kuchnia+ pieczywo

Ela LISA

postów: 1956

29.03.2009 19:31

Dobra ksiazka,tez ja mam. Polecam. Jest jeszcze inna dobra ksiazka francuskiego autora. A table. Murielle Rousseau. Przepisy francuskiej rodziny.Troche autobiografi i opowiesci autora o rodzinie.Mozna poczytac i ugotowac cos ciekawego.

minutka

postów: 1250

13.11.2008 09:40

Ostatnio wpadła mi w ręce kolejna książka Petera Mayle"a "Wyznania francuskiego piekarza". Poza historyjkami z życia piekarza (chyba Auzeta) znajdziecie mnóstwo przepisów i wskazówek dotyczących wypieków różnego rodzaju chlebów i bułek. Przy okazji wymienione są francuskie wina pasujące do poszczególnych wypieków.