Widelcem po mapie

ostatnio na forum >>

Szykuj się o depilacji laserowej pod okiem speca >

Przy atopowym zapaleniu skóry można?http://notariusz-guckler.pl/

justdobosz21, 17.10.2017 | czytaj dalej


Witam >

Witam miło tych zarejestrowanych i niezarejestrowanych.

jagodka8, 17.10.2017 | czytaj dalej


Czy grzyby mają wartości odżywcze? >

Większości można się spotkać z opiniami, że nie mają, ale ostatnio widziałam...

Katitcu, 17.10.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1974, wpisów: 29947
najnowszy wpis: 17.10.2017 17:30

Mamy 27171 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Wasze przepisy

FORUM kuchnia+ Papryka faszerowana

misiek100

postów: 1

26.08.2008 19:04

Papryki przekroić na pół. Na patelkę wlać oliwę, podsmażyć pieczarki i cebulę. Do podsmażonych warzyw dodać sól, pieprz, paprykę w proszku,pokrojoną drobno bazylie. Następnie wlać puszkę pomidorów. Dusić na małym ogniu przez 10-15 min.
Wystudzoną masą nadziać papryki. Podpiec w piekarniku przez 15-20 min.