Widelcem po mapie

ostatnio na forum >>

Catering na festyn w Warszawie >

Grill to bardo dobry pomysł. Szczególnie,że kazdy to lubi :) Jeśli jest...

zdrowitka, 17.08.2017 | czytaj dalej


Jadalnio-kuchnia i stół >

KrystynkA, powiem Ci, że drewno też może być luksusem i też może...

Jagoda39, 16.08.2017 | czytaj dalej


dieta bezglutenowa >

Czy nie jeść glutenu, to powinien być wniosek alergologa, albo dietetyka. Ja...

maniotek, 14.08.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1945, wpisów: 29723
najnowszy wpis: 17.08.2017 10:24

Mamy 26974 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Wasze przepisy

FORUM kuchnia+ Papryka faszerowana

misiek100

postów: 1

26.08.2008 19:04

Papryki przekroić na pół. Na patelkę wlać oliwę, podsmażyć pieczarki i cebulę. Do podsmażonych warzyw dodać sól, pieprz, paprykę w proszku,pokrojoną drobno bazylie. Następnie wlać puszkę pomidorów. Dusić na małym ogniu przez 10-15 min.
Wystudzoną masą nadziać papryki. Podpiec w piekarniku przez 15-20 min.