Widelcem po mapie

ostatnio na forum >>

Termometr gastronoiczny >

Taki do sprawdzania temp. potraw, zwykle mięs poddawanych obróbce termicznej (zwykle pieczenie)....

kipson, 18.08.2017 | czytaj dalej


Jakie garnki na lata? >

Ja polecam niemieckie garnki ELO. Odkryłam je jak przyjechałam do męża na...

Kami30, 18.08.2017 | czytaj dalej


Śledź pod futrem >

Jak to taki przepis "na bogato", dorzuciłabym tu jeszcze coś chrupiącego, na...

NickyBalboa, 17.08.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1946, wpisów: 29726
najnowszy wpis: 18.08.2017 12:28

Mamy 26977 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Urządzamy kuchnię

FORUM kuchnia+ Obniżenie sufitu - kuchnia

Danieloss

postów: 6

24.01.2017 17:13

Zgodzę się z tobą że podstawą jest wentylacja pomieszczeń :)

zdrowitka

postów: 100

29.04.2016 07:03

Podstawa to sprawnie działająca wentylacja. Jeżeli tego nie będzie, to nawet na gołych ścianach może pojawić się grzyb. Jeżeli chodzi o płyty to bez problemu możesz je zastosować, pod warunkiem, że wybierzesz te, które odporne są na wilgoć. Czyli w tym przypadku poinny to być zielone płyty, np Nida. Tutaj masz przykład płyty o której mówię: link. Wejdź w dział produkty -> płyty.

kipson

postów: 82

25.04.2016 13:15

Zastanawiamy się nad obniżeniem sufitu w kuchni. Zależałoby nam na zamontowaniu lepszego oświetlenia. Zastanawiamy się tylko, czy para która czasami powstaje - nie jest przeciwwskazaniem dla płyt karton-gips?