Widelcem po mapie

ostatnio na forum >>

Szykuj się o depilacji laserowej pod okiem speca >

Przy atopowym zapaleniu skóry można?http://notariusz-guckler.pl/

justdobosz21, 17.10.2017 | czytaj dalej


Witam >

Witam miło tych zarejestrowanych i niezarejestrowanych.

jagodka8, 17.10.2017 | czytaj dalej


Czy grzyby mają wartości odżywcze? >

Większości można się spotkać z opiniami, że nie mają, ale ostatnio widziałam...

Katitcu, 17.10.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1974, wpisów: 29947
najnowszy wpis: 17.10.2017 17:30

Mamy 27171 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Posiej i zbierz

FORUM kuchnia+ mrożenie szpinaku

hussel

postów: 6

24.01.2012 09:21

A'propos tego szpinaku to ja go nie blanszuję i mi nie ciemnieje

gosia63

postów: 18

08.11.2011 20:03

Nasiona kupiłam w OBI, polecam, uprawa bardzo łatwa.

kamil

postów: 283

08.11.2011 09:40

a tego buraka gdzie kupić?

gosia63

postów: 18

24.10.2009 17:29

Dlaczego szpinak do mrożenia ciemnieje?Niestety część liści po blanszowaniu przybiera ciemny kolor chociaż wkładam go zaraz do zimnej wody. Może blanszowanie jest niepotrzebne? I jeszcze jedna sprawa- polecam burak liściowy,jest o wiele smaczniejszy od typowego szpinaku, liście są olbrzymie, jadalny jest również rdzeń , (chociaż ten niespecjalnie odpowiada moim kubkom smakowym bo ma posmak surowego buraka). Ale liście pyszne ,uprawa prosta , więc polecam!