Widelcem po mapie

ostatnio na forum >>

Jadalnio-kuchnia i stół >

KrystynkA, powiem Ci, że drewno też może być luksusem i też może...

Jagoda39, 16.08.2017 | czytaj dalej


dieta bezglutenowa >

Czy nie jeść glutenu, to powinien być wniosek alergologa, albo dietetyka. Ja...

maniotek, 14.08.2017 | czytaj dalej


Marki sprzetu kuchennego >

ciekawe rzeczy można znaleźć też na www.galerialucznik.pl nie wiem czy znacie, ale...

basiaczek, 14.08.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1944, wpisów: 29721
najnowszy wpis: 16.08.2017 00:38

Mamy 26973 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Urządzamy kuchnię

FORUM kuchnia+ Monitoring wewnętrzny do restauracji

kipson

postów: 80

03.12.2015 15:36

W takim razie kamera powinna mieć doświetlenie IR czyli na podczerwień. Może to być od razu wbudowane w obudowę, a można też dokupić oddzielnie. Zależy od preferencji. Najpopularniejsze systemy to analogowe, cyfrowe i IP. Obecnie stosuje się przede wszystkim te ostatnie ze względu na kompatybilność z innymi urządzeniami itd.
Zapytaj jeszcze tutaj: http://ivel.pl/promocje.html
Mają tam duży wybór i zorientowanych techników.

post edytowany 2 razy, ostatnio 03.12.2015 15:39

zdrowitka

postów: 99

03.12.2015 13:14

W restauracji najwięcej ludzi jest wieczorem. Jest wtedy pół-mrok. Jakie kamery poradzą z tym sobie? Chodzi o to, aby obraz był dostatecznie wyraźny.