Widelcem po mapie

ostatnio na forum >>

Olej kokosowy dobry na wszystko >

Dlatego warto poczytać czym różni się nierafinowany od rafinowanego, jakie mają właściwości...

Olivia, 22.08.2017 | czytaj dalej


Zdrowe koktajle >

Jarmużem ;)

Martaa, 21.08.2017 | czytaj dalej


internet a babcia >

Myślę, że da radę ;)

Martaa, 21.08.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1946, wpisów: 29733
najnowszy wpis: 22.08.2017 09:43

Mamy 26983 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Wasze przepisy

FORUM kuchnia+ Lukier biały (Cukrowy)

Grillcenter_pl

postów: 32

11.08.2011 14:03

Ciekawy przepis,ale nie wiem czy go wykorzystam,ponieważ jakoś nie za bardzo przepadam za lukrem.. No może jedynie na pączkach lub innych ciastkach.

Hestia Q-34

postów: 419

04.06.2011 11:17

Powoduje,ze glazura nie twardnieje i nie peka.
Jeszcze lepszy jest glycerol /glyceryna/,lepiej zachowuje wilgoc.Dodaje
sie szczegolnie do pasty cukrowej - sugarpaste, ja dodaje troche masla,tez
sie sprawdza.

Blanka

postów: 9

03.06.2011 15:52

hm, a mogę zapytać, czemu ta glukoza?

oleksobolewski80

postów: 1

13.05.2011 22:25

Potrzebne składniki:
-Cukier puder 3 łyżeczki
- Glukoza 2 łyżeczki
- Kwas cytrynowy a szczypta
Przygotowanie:kę
Wszystkie składniki razem wymieszać i dolać 1 łyżkę stołową wody.