Widelcem po mapie

ostatnio na forum >>

Termometr gastronoiczny >

Taki do sprawdzania temp. potraw, zwykle mięs poddawanych obróbce termicznej (zwykle pieczenie)....

kipson, 18.08.2017 | czytaj dalej


Jakie garnki na lata? >

Ja polecam niemieckie garnki ELO. Odkryłam je jak przyjechałam do męża na...

Kami30, 18.08.2017 | czytaj dalej


Śledź pod futrem >

Jak to taki przepis "na bogato", dorzuciłabym tu jeszcze coś chrupiącego, na...

NickyBalboa, 17.08.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1946, wpisów: 29726
najnowszy wpis: 18.08.2017 12:28

Mamy 26976 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Wasze przepisy

FORUM kuchnia+ Kurczak nadziewany bez kurczaka :D

mozaika

postów: 58

04.09.2007 08:15

Normalne, tzw. polskie nadzienie - namoczona w mleku bułeczka, jajka, drobiowa wątróbka i duuużo zielonej pietruszki.
:D

marieta5

postów: 495

03.09.2007 18:45

To podaj przepis na te nadzienie :-)

mozaika

postów: 58

02.09.2007 15:32

Miałam w planie zrobienie dziś na obiad kurczaka nadziewanego. Niestety, okazało się, że nie jestem dziś w stanie kupić... kurczaka. A więc upiekłam samo nadzionko. Słuchajcie - pycha! Od dziś jadam nadziewanego kurczaka bez kurczaka ;D