Widelcem po mapie

ostatnio na forum >>

Witam >

Witam miło tych zarejestrowanych i niezarejestrowanych.

jagodka8, 17.10.2017 | czytaj dalej


Szykuj się o depilacji laserowej pod okiem speca >

Podobno też nie na każdy rodzaj włosów dobrze działa i potrzeba kilka...

Katitcu, 17.10.2017 | czytaj dalej


Czy grzyby mają wartości odżywcze? >

Większości można się spotkać z opiniami, że nie mają, ale ostatnio widziałam...

Katitcu, 17.10.2017 | czytaj dalej

w sumie tematów: 1974, wpisów: 29946
najnowszy wpis: 17.10.2017 14:54

Mamy 27171 zarejestrowanych użytkowników.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć na naszym forum zarejestruj się w serwisie.

Książki kulinarne

FORUM kuchnia+ książka kucharska

migotka333

postów: 1184

05.05.2010 10:58

Nie jestem osobą działającą w branży :-D
ale bardzo polecam "Kulinaria Italia" (z pomidorem na okładce) i "Kulinaria francuskie"(z kogutem na okładce). Obie książki są podzielone na rozdziały odpowiadające regionom każdego kraju.
Bardzo dobra lektura, warta swojej ceny
:-)))

mazur517

postów: 1

05.05.2010 02:05

witam. poszukuję książki na temat kuchni ale nie z przepisami tylko z jak największą ilością opisanych składników z różnych kuchni świata. W sensie np. wypisane wszystkie sery francuskie i ich właściwości, smak, itd itd. Chodzi mi o to żeby znajdowało się w tej książce mnóstwo półproduktów stosowanych w gastronomii. Im więcej tym lepiej. Osoby działające w branży będą wiedziały o co chodzi. Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam